Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum văduva lui Sergiu Nicolaescu. Transformarea Danei Nicolaescu

Cum arată acum văduva lui Sergiu Nicolaescu. Transformarea Danei Nicolaescu

GALERIE FOTO (8) Cum arată acum văduva lui Sergiu Nicolaescu

Cum arată acum văduva lui Sergiu Nicolaescu. Pe 3 ianuarie s-au împlinit nouă ani de la moartea maestrului Sergiu Nicolaescu. Soția sa, Dana Nicolescu a rămas singură, iar viața pentru ea merge înainte. Recent, «văduva albă» a fost surprinsă într-o parcare, iar aceasta este total schimbată.

Cum arată acum văduva lui Sergiu Nicolaescu. Transformarea Danei Nicolaescu

Sergiu Nicolaescu s-a stins din viață în 2013, lăsân dîn urmă multă durere. Maestrul era căsătorit cu Dana din 2005, dar a cunoscut-o în 1996. După moartea regizorului, Dana Nicolaescu a fost criticată și huiduită la incinerarea lui Sergiu Nicolaescu. De asemenea, oamenii au numit-o ”văduva albă”, deoarece a îmbrăcat un mantou alb la înmormântarea actorului. Mai mult, aceasta a fost criticată pentru că nu l-a îngropat creștinește pe maestru, deși dorința lui a fost să fie dus la crematoriu după moarte. Recent, Dana Nicolaescu a fost surprinsă de paparazzi Click!, iar transformarea pe care a suferit-o in ultimii ani este uluitoare. Văduva regizorului Nicolaescu a optat pentru o vestimentație sport și a ieșit la cumpărături cu un outfit cool, alcătuit din piese largi. De asemenea, Dana are părul mai scurt și pare că preferă stilul natural.

Dana Nicolaescu, criticată la incinerarea lui Sergiu Nicolaescu

Dana Nicolaescu a fost criticată dur în urmă cu nouă ani, la incinerarea lui Sergiu Nicolaescu, care a murit la vârsta de 82 de ani. Aceasta a îmbrăcat la inmormântare un mantou alb. Ulterior, sora regizorului explica de ce Dana a ales să poarte mantoul alb, mărturisind că a fost dorința regretatului actor. “N-aţi văzut că era mare la mâneci? Era paltonul fratelui meu. A fost dorinţa lui, ca Dana să nu vină îmbrăcată în negru la înmormântarea lui. Prin urmare, ea a îmbrăcat un palton al fratelui meu, ca să-l simtă mai aproape de ea. Aşa fost şi la înmormântarea mamei mele. Nu m-a lăsat să vin îmbrăcată în negru la înmormântarea ei”.

Sergiu Nicolaescu a lăsat în urmă multe filme iubite de români, precum “Nea Mărin miliardar” (1979), “Ciuleandra”,“Triunghiul morţii” (1999), “Ultima noapte de dragoste”. Acesta a fost la un pas să aibă un copil. Când avea 24 de ani, regizorul s-a iubit cu Mariana, de profesie coafeză, care i-a devenit ulterior soție. Cei doi urmau să devină părinți, dar au decis să nu păstreze copilul, deoarece Sergiu Nicolaescu nu era pregătit să devină tată. După câteva luni, actorul și Mariana au divorțat. Apoi, avea să se căsătorească cu Gabriela, artist plastic, timp de un deceniu. După ce au divorțat, regizorul s-a căsătorit cu Dana, căreia i-a rămas întreaga sa avere.

”A fost la un moment dat o fată foarte frumoasa, Roxana o chema, proaspăt căsătorită. Mi-a făcut curte. Am trăit împreună o perioadă, evident, doar ca amanţi, şi apoi a dispărut. Am căutat-o peste tot. Nimic. Am aflat ulterior că a plecat din ţară şi că a născut. Planul ei a fost să facă un copil cu mine, (fără falsă modestie, atunci eram frumos) şi să îl crească cu soţul ei. I-am respectat alegerea, într-un fel m-a flatat, dar m-a şi durut. Nu l-am căutat, însă, niciodată, n-am vrut să distrug viaţa nimănui. Iar acum e prea târziu, n-aş mai putea recupera nimic”, spunea maestrul în anul 2010.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: