Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată apartamentul de lux din Dubai al lui Armin Nicoară și al Claudiei Puican: „Bine ați venit la noi acasă” VIDEO

Cum arată apartamentul de lux din Dubai al lui Armin Nicoară și al Claudiei Puican: „Bine ați venit la noi acasă” VIDEO

GALERIE FOTO (11) Cât costă să-ți cânte Armin Nicoară și Claudia Puican la nuntă? Tariful nu e pentru orice buzunar

Într-un univers de strălucire și lux, Armin Nicoară și Claudia Puican și-au găsit un colț de rai în inima Dubaiului. Cu o determinare de fier și o dorință de a-și împlini visele, cei doi și-au achiziționat un apartament impresionant în acest oraș emblematic, cucerind inimile fanilor și admiratorilor lor din întreaga lume. Recent, au decis să deschidă ușile acestui sanctuar al lor virtual, oferind o privire incitantă asupra locuinței lor de vis. Iată detaliile și primele imagini!

Cum arată apartamentul de lux din Dubai al lui Armin Nicoară și al Claudiei Puican

După ani de muncă și ambiție, Armin Nicoară și Claudia Puican au ajuns să fie mândri proprietari ai unui apartament de lux în Dubai. Însoțiți de un entuziasm contagios, cei doi au finalizat recent amenajările interioare, iar rezultatul este cu adevărat remarcabil. Într-o serie de imagini postate online, Claudia Puican a invitat fanii săi să intre în universul lor cu o viziune detaliată a fiecărui colțișor al acestui apartament fascinant.

Apartamentul celor doi este o veritabilă oază a confortului și eleganței, o reprezentare a rafinamentului și bunului gust. Situat într-o locație privilegiată, în imediata apropiere a unei plaje, acest loc de vis emană lux și opulență. Odată ce pășești în interior, ești întâmpinat de un design sofisticat și o atenție meticuloasă la detalii.

Claudia Puican: „Bine ați venit la noi acasă”

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale acestui apartament este panorama uimitoare pe care o oferă. Cu un balcon care înconjoară întreaga locuință, oaspeții sunt tratați cu priveliști spectaculoase ale orizontului Dubaiului și ale mării albastre. Fie că te relaxezi la răsărit sau admiri apusul, fiecare moment petrecut aici este însoțit de o atmosferă magică și relaxantă.

Apartamentul este generos în spațiu, deși dispune doar de două camere. Cu o sufragerie spațioasă, un dormitor elegant și o baie luxoasă, acest loc este un refugiu perfect pentru cei care apreciază confortul și stilul. Nu lipsesc nici dotările moderne, iar fiecare colțișor al apartamentului este amenajat cu atenție pentru a oferi o experiență de neuitat.

„Dragilor, bine ați venit la noi acasă. Avem sufrageria, dormitorul și baia și vreau să vă arăt și balconul care este pe toată suprafața apartamentului. Poți ieși și din dormitor, dar și din sufragerie. Vreau să mergem la piscină, la sala de fitness, au și piscină pentru copii și loc de joacă (…) Este și o plajă publică aproape, în caz că vreți să mergeți”, a povestit Claudia Puican, în cadrul unui videoclipul postat pe YouTube.

Cu toate că Armin Nicoară și Claudia Puican nu își propun să se mute permanent în Dubai, apartamentul lor reprezintă nu doar un loc de refugiu, ci și o investiție strategică. Planurile lor includ închirierea locuinței în regim hotelier, oferind astfel și altora șansa de a experimenta viața de lux în inima acestui oraș fascinant.

„Claudia: Apartamentul nu este plătit, este dat doar un avans și în decurs de câțiva ani va fi achitat, nu am dat toți banii acum.

Armin: Sunt prețuri accesibile. Târgul a fost în București, văzusem lista de prețuri și mulți de la târg spuneau că parcă e mai ieftin decât aici, în București, un apartament în Dubai. Multă lume m-a avertizat în legătură cu zona, să fie departe, să nu îmi placă.

Când am ajuns acolo, îmi venea să plâng de bucurie când am văzut zona. Adică, să fii aproape de Burj Khalifa, la 7 minute de centru, e ceva. Și vremea e superbă, doar cald mereu.

Nu vreau să sune ca o laudă, că poate, alții din păcate, nu au ce pune pe masă. Am simțit să fac achiziția asta pentru că și eu muncesc, nu dorm nopțile. Din afară pare altfel”, declarau cei doi, în urmă cu ceva timp, potrivit Cancan. 

Apartamentul de lux din Dubai al lui Armin Nicoară și al Claudiei Puican este o adevărată bijuterie în coroana acestui oraș incredibil. Cu un design impresionant, o locație ideală și o atenție minuțioasă la detalii, acest spațiu devine un adevărat simbol al succesului și rafinamentului. Pentru cei doi, este nu doar o casă, ci un refugiu al viselor și al realizărilor, o fereastră spre un viitor plin de promisiuni și oportunități.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: