Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată atelierul Biancăi Drăgușanu. Unde a ajuns să lucreze blonda. FOTO

Cum arată atelierul Biancăi Drăgușanu. Unde a ajuns să lucreze blonda. FOTO

GALERIE FOTO (3)

Bianca Drăgușanu a trecut de statutul de vedetă, acum e o femeie de afaceri și este foarte preocupată de business-ul ei cu rochii de de lux. Fosta asistentă TV are propriul atelier și mai multe magazine în București.

Cum arată atelierul Biancăi Drăgușanu

Cunoscută de toată țara, Bianca Drăgușanu este acum o femeie de succes. Dincolo de activitățile de fotomodel, aceasta a decis în urmă cu mai mulți ani să se implice în propria sa afacere. Și-a deschis propriul atelier, unde creează, împreună cu echipa ei, zeci, chiar sute de modele de rochii de seară și de mireasă. În cadrul unui interviu recent, Bianca a deschis ușa atelierului său, dezvăluind totodată ce planuri de viitor are.

În cadrul unui podcastului „Fiță cu Adiță”, Bianca a deschis ușa atelierului său. Blondina a făcut o scurtă prezentare locului unde își desfășoară zilnic activitatea. Iată cum arată atelierul Biancăi Drăgușanu.

sursă: captură foto Youtube/Fiță cu Adiță

Bianca Drăgușanu angajează croitorese

Îm vară, Bianca Drăgușanu a dat un anunț potrivit căruia angajează croitorese. Aceasta promitea că cei care vor lucra în echipa ei vor avea parte de carte de muncă, colegi simpatici și un mediu de lucru plăcut.

„Anunț de maximă importanță, am nevoie de croitorese la mine, la atelier, pentru că echipa se mărește, iar eu fac rochii extraordinar de frumoase, pe comandă majoritatea, pe sufletul clientelor mele, deci caut croitorese care știu să facă produsul cap-coadă. Vă las numărul de telefon aici, contactați-mă și haideți să ne vedem la o probă, la atelierul meu pentru că îmi doresc să am echipă mare și frumoasă. Sunați la acest număr de telefon și vă aștept la interviu. Carte de muncă, colectiv frumos și atmosferă veselă”, a postat Bianca pe pagina ei.

Bianca Drăgușanu își deschide o nouă afacere

Bianca a mărturisit recent în cadrul unui interviu că se gândește tot mai serios să investească în imobiliare deoarece consideră că e afacerea din care niciodată n-am cum să pierzi.

„Se merită, de când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să desconspir planurile mele, dar da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, a spus ea pentru Impact.ro.

Bianca Drăgușanu, de la presa de scandal, la afacere de lux

 

Bianca Drăgușanu și-a început cariera ca asistentă TV în show-ul lui Capatos, însă „urcușul” său în televiziune a fost cu năbădăi. Momentul în care a început o relație cu designerul Cătălin Botezatu au adus-o pe Bianca în centrul atenției publice. A obținut apoi mai multe joburi în modelling, apariții televizate și contracte cu o serie de branduri. După despărțirea de Botezatu, diva s-a căsătorit cu Victor Slav, mariaj în urma căruia a rezultat o fetiță, pe care Bianca o adoră. Apoi, Bianca a început o relație cu controversatul afacerist Alex Bodi, care i-a devenit soț, însă căsnicia a fost sortită eșecului, după ce bărbatul a abuzat-o fizic. Atunci, imaginile cu chipul Biancăi au devenit publice.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: