Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată azilul de lux în care trăiește Alexandru Arșinel. Cât scoate fiul actorului din buzunar FOTO

Cum arată azilul de lux în care trăiește Alexandru Arșinel. Cât scoate fiul actorului din buzunar FOTO

GALERIE FOTO (11)

Vestea că Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil de bătrâni a venit ca un șoc. Se pare că maestrul a suferit o cădere psihică, iar starea de sănătate nu pare a se îmbunătății. De aproape o lună, actorul este în grija unor oameni cu pregătire pentru a-l ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă.

În presă, au apărut și zvonuri, conform cărora ar avea și probleme locomotorii destul de mari. În vârstă de 83 de ani, actorul trăiește într-un centru de îngrijiri paleative, unde beneficiază de cele mai bune tratamente și îngrijire specializată non-stop.

Fiul său a avut grijă să-i aleagă unul dintre cele mai luxoase și bine pregătite centre din București. Noua casă a maestrului este dotată cu piscină și jacuzzi. Se bucură chiar și de o priveliște demnă de toată liniștea.

Cristian scoate din buzunar 3700 de lei pe lună pentru îngrijirea tatălui său

Azilul este situat în Otopeni, pe malul lacului Snagov. Maestrul are parte de condiții de lux. Are asistente și personal medical specializat non-stop, cameră privată, saună, piscină și chiar jacuzzi!

Prețul este și el unul pe măsură: 3.700 de ron pe lună, cu reducere aplicată pe luna iulie! În mod normal, prețul se ridică la 3.900 ron pe lună.

Surse din azilul unde este internat maestrul au dezvăluit, pentru Click!, că maestrul este foarte slăbit și nu se poate deplasa, dar este îngrijit foarte bine.

Fiul actorului: „Nu se poate deplasa! Are niște escare!”

În ultima sa intervenție la tv, fiul maestrului, Cristian Arșinel, a făcut noi precizări în ce privește starea actuală de sănătate a actorului.

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa!

Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au început să se vindece”, a declarat Cristian Arșinel, la Antena Stars!

În iunie anul acesta, Alexandru Arșinel a mai fost internat într-o clinică privată din Capitală. Asistenta care l-a îngrijit pe maestru cea care o îngrijea și pe soția acestuia, Marilena, cu care actorul este căsătorit din 1968. Soția lui Alexandru Arșinel este imobilizată într-un scaun cu rotile de câțiva ani, după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap, scrie click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: