Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată bărbatul care a consumat zilnic alcool, timp de 30 de ani! Medicii au rămas fără cuvinte

Cum arată bărbatul care a consumat zilnic alcool, timp de 30 de ani! Medicii au rămas fără cuvinte

consum de alcool

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că alcoolul, consumat în cantități mari, are efecte devastatoare asupra organismului. Cazul unui bărbat din China vine să confirme acest lucru, iar imaginile cu el sunt unele de-a dreptul șocante. Tan a consumat vin de orez timp de treizeci de ani, zilnic, iar acum se luptă pentru supraviețuire, după ce corpul i-a fost invadat de tumori.

Tan a consumat alcool zilnic, timp de 30 de ani, iar acum se luptă pentru propria viață

Tan, un bărbat din orașul Ziangyang din provincia Hunan, a reușit să-i uimească pe medici atunci când a trecut pragul cabinetului. El le-a spus că a început să consume vin de orez încă de la vârsta de 13 ani, iar după ce a împlinit vârsta de 40 de ani, paharul cu vin a devenit un obicei zilnic la care nu a mai putut renunța. Astfel, el a fost diagnosticat cu boala Madelung, caracterizată de apariția unor tumori din grăsime, localizate în zona gâtului și a umerilor.

Boala afectează preponderent bărbații și este strâns legată de consumul de alcool, conform medicilor. Organismul devine slăbit și nu mai are puterea necesară de a procesa grăsimile, acestea ajungând să se acumuleze în regiunea cervicală. Tumorile nu sunt unele canceroase, însă pot îngreuna mișcarea și respirația.

Tan este pur și simplu deformat din cauza tumorilor care i-au invadat gâtul și spatele. Încă din anul 2011 se luptă cu acestea, iar medicii intenționează să-l supună unei intervenții chirurgicale pentru a le îndepărta. Există riscul ca ele să reapară dacă Tan nu renunță la consumul de licori bahice, este semnalul de alarmă tras de către medici.

Boala de care suferă Tan este una foarte rară

Tan le-a povestit doctorilor că a ajuns să bea vinul de orez ca pe apă și că pur și simplu nu poate renunța la acest obicei, deși este conștient de răul pe care îl produce organismului său. Boala de care suferă Tan este una foarte rară. La nivel global, doar 400 de persoane suferă de această boală, iar aproape jumătate dintre cazuri au fost diagnosticate pe teritoriul Chinei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: