Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa din Franța a Ronei Hartner? Artista își cumpărase o viluță pe Coasta de Azur în care voia să se bucure „de viață și de razele soarelui”

Cum arată casa din Franța a Ronei Hartner? Artista își cumpărase o viluță pe Coasta de Azur în care voia să se bucure „de viață și de razele soarelui”

GALERIE FOTO (4)

După scandalul din 1999 privitor la o eventuală aventură cu – pe atunci – președintele țării, Rona Hartner avea să se stabilească în Paris, Franța. Își cumpărase un apartament, unde a locuit cu viitorul ei soț, Rocco Sedano, și fiica lor. La câțiva ani distanță, vinde acest apartament și achiziționează o casă boemă, pe Coasta de Azur.

Cum arată vila de pe Coasta de Azur a Ronei Hartner

După vânzarea apartamentului din Paris, Rona și-a achiziționat o frumoasă casă la malul mării, în una dintre cele mai frumoase zone din sudul Franței, Toulon. Același Toulon în care avea să-și găsească sfârșitul zilele trecute, răpusă de cancer.

Toulon reprezentase foarte mulți ani un vis pentru Rona, iar în 2016 avea să se adeverească. Casa era la malul mării, iar artista adora să se relaxeze după orele extenuante de la filmări sau concerte pe care le susținea în întreaga lume. “Visul meu este sa am o viluta, in care sa ma bucur de viata si de razele soarelui”, se destainuia actrita la acea vreme.

Casa valora 250.000 de euro la momentul cumpărării

Din presa de la acea vreme, se poate afla că imobilul, cu etaj și grădină, valora în jur 250.000 de euro. “Am renuntat la Paris pentru sudul Frantei, acolo m-am mutat pe un domeniu cu un castel. In Toulon, localitatea in care m-am stabilit, este patria smochinelor si a uleiului de masline. Aveam nevoie de mancare pura, de aer curat si de multa pace pentru a crea. M-am mutat in 10 zile pentru ca… asa fac eu lucrurile: brusc. Si in Franta m-am stabilit intr-o singura zi, venind cu o singura valiza. Casa mea este o una tipica a Coastei de Azur- cu o curte, o priveliste foarte frumoasa jur imprejur, stelele pe cer par imense, aerul este pur”, declara Rona în urmă cu 7 ani.

Visa să locuiască alături de fiica și mama ei în vila de la Toulon, ceea ce s-a și întâmplat pentru o vreme: “Voi locui cu mama, care s-a pensionat de curand si s-a mutat din Canada la mine, in Franta, si fiica mea, Sumayla, care este deja la scoala. O sa profitam ca voi avea atelierul meu de pictura asa ca, repet, am renuntat fara regrete la cei 18 ani de stat in Paris! Am nevoie de mai multa natura de mai multa pace interioara si in zona respectiva simt ca am sa ma regasesc”, a conchis Rona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: