Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica sa? Mulți zic că sunt condiții insalubre

Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica sa? Mulți zic că sunt condiții insalubre

GALERIE FOTO (6)

Adriana Iliescu este o mamă mai aparte. Aceasta a devenit consacrată după ce a fost desemnată cea mai bătrână mamă din România. Adriana Iliescu a dat naștere primului și singurului său copil la vârsta de 67 de ani. Fetița ei, Eliza Maria are acum 16 ani, este elevă la un liceu din Capitală și locuiește cu mama sa.

Cum arată casa în care Adriana Iliescu și fiica sa locuiesc

Mulți spun că locuința în care Adriana Iliescu își crește copila este una insalubră și că nu înțeleg cum cele două pot trăi acolo. Adrina Iliescu afrirmă că îi asigură fiicei sale Eliza un trai decent în limita posibilităților.

Locuința celor două se află în zona Drumul Taberei și este destul de mizerie, conform pozelor apărute online. Motivul pentru care Adriana Iliescu nu a reușit să o renoveze ar fi chiar lipsa banilor, deoarece aceasta nu are o pensie îndeajuns de mare.

Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei„, a spus Adriana Iliescu.

Ce pensie are Adriana Iliescu

Adriana Iliescu a povestit că este de părere că are o pensie bunicică spre deosebire de alții, doar că având în creștere un copil, îi este destul de greu să se descurce cu acești bani. Cea mai bătrână mamă din România, fostă profesoară încasează lunar suma de 2000 de lei.

Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumparaturi de la piata, gatim, ne aprovizionam din vara pentru iarna si avem grija pe ce cheltuim. Suntem atente si la reducerile de la mall. Cand incep si aud de ele, profit ca sa o innoiesc pe Eliza. Cumpar un tricou, o bluza, o fustita, ce ii trebuie oricarui copil.„, a povestit Adriana Iliescu mai de mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: