Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată copilul lui Jennifer Lopez, pe care îl prezintă cu pronume de gen neutru

Cum arată copilul lui Jennifer Lopez, pe care îl prezintă cu pronume de gen neutru

GALERIE FOTO (2) Jennifer Lopez și-a prezentat unul dintre copii cu pronume de gen neutru

Jennifer Lopez și-a prezentat unul dintre copii cu pronume de gen neutru, pentru prima dată. Întâmplarea a avut loc pe o scenă. Iată cum s-a petrecut totul.

Cum arată copilul lui Jennifer Lopez, pe care îl prezintă cu pronume de gen neutru

Starul internațional Jennifer Lopez are doi copii cu fostul ei soț, Marc Anthony, pe gemenii Emme și Max, în vârstă de 14 ani.

De curând, Emme și J.LO au cântat împreună pe scena de la Dodgers Stadium din Los Angeles, iar fanii au sesizat formularea cântăreței, care a folosit un pronume de gen neutru they (în traducere – ei/lor) atunci când a făcut referire la Emme.

Înainte de a striga numele copilului ei pe scenă, Jennifer Lopez a spus: „Ultima dată când am cântat împreună a fost pe un stadion mare ca acesta și le-am zis lor (Emme) să cânte cu mine tot timpul, dar ei (Emme) nu au vrut. Deci aceasta este o ocazie foarte specială”.

„M-a costat ceva să cânte cu mine. Dar merită fiecare bănuț pentru că Emme este persoana mea preferată să cânt în duet”, a mărturisit cântăreața.

La final, vedeta s-a declarat mândră și a spus: „Aplauze pentru copilul meu!”.

Jennifer Lopez și-a prezentat unul dintre copii cu pronume de gen neutru
Sursa foto: Profimedia

Pronumele cu gen neutru poate fi selectat de persoanele care contactează guvernul american, după ce Joe Biden a semnat în prima zi a mandatului său de preşedinte al SUA mai multe ordine executive, printre care şi unul împotriva discriminării persoanelor LGBT+, potrivit Thomson Reuters Foundation.

Cei care se identifică drept persoane „non-binare”, adică nu se consideră nici bărbat, nici femeie, pot selecta titlul ‘Mx’ pe pagina de contact a website-ului Casei Albe, unde a fost adăugată şi o listă derulantă cu pronume neutru, inclusiv they/them.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: