Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Dan Negru în copilărie? Imagine senzațională de la malul mării: „Din sutele de poze pe care le faceți cu telefonul n-o sa rămână nimic”

Cum arăta Dan Negru în copilărie? Imagine senzațională de la malul mării: „Din sutele de poze pe care le faceți cu telefonul n-o sa rămână nimic”

Dan Negru este de modă veche și își iubește țara. Acesta a avut parte de o escapadă alături de familia lui, la malul Mării Negre și a postat o fotografie pe rețelele sociale, actuală, dar și una din copilăria sa realizată tot pe litoralul românesc. Iată ce spune îndrăgitul om de televiziune despre litoralul din România, cel pe care îl preferă an de an!

Poză senzațională din copilăria lui Dan Negru

Îndrăgitul prezentator le-a împărtășit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale o fotografie din prezent, indicând faptul că aceasta a fost făcută de fiul lui și o alta din copilărie realizată de către tatăl său:
„Până la urmă marea e despre amintiri.
Eu de asta vin la mare. Pentru amintiri !
Din sutele de poze pe care le faceți cu telefonul n-o sa rămână nimic.
Gunoi digital!
Adunați amintiri, ele rămân.
Prima fotografie mi-a făcut-o tata acu’ vreo 48 de ani. Tata nu mai e dar îi țin minte aparatul Smena și grija cu care alegea fiecare cadru.
A doua poză mi-a făcut-o Bogdan, băiatul meu.
Prima poză e o amintire.
A doua va deveni o amintire.
Pentru că toți vom deveni amintiri pentru ceilalți. Candva…”

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” pe primul loc în audienţe

Da Negru are o emisiune cu un concept nou, ce se bazează pe cultură generală, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” și a câștigat simpatia publicului de la prima ediție, ducând emisiunea în top, cu o audiență record.

Emisiunea s-a plasat „pe primul loc în audienţe, atât la nivelul întregii ţări, cât şi la oraşe, conform datelor furnizate de Kantar Media”, relatează „Click!”.

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a devenit un sport al mintii national!

Emisiunea, un exercitiu antrenant, dar si relaxant pentru toata familia, si-a castigat inca de de la primele difuzari o plaja uriasa de fani, iar aseara quiz show-ul a plasat Kanal D pe primul loc pe toate targeturile monitorizate.

Va multumim!”, au scris producătorii emisiunii pe pagina oficială de Facebook „Jocul cuvintelor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: