Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată, de fapt, Oana Roman după ce a slăbit? Vedeta surprinsă de paparazzi la plajă

Cum arată, de fapt, Oana Roman după ce a slăbit? Vedeta surprinsă de paparazzi la plajă

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman a vrut să slăbească, așa că s-a pus pe treabă! A ținut dietă, a făcut mai multe vizite la saloanele de înfrumusețare pentru împachetări, a băut ceaiuri și rezultatele au început să se vadă destul de rapid! Sau cel puțin așa o arată pozele pe care vedeta le postează pe rețelele de socializare. Însă cum arată, de fapt, Oana Roman, după ce a slăbit? Vedeta a fost surprinsă de paparazzi la plajă.

După mai puțin de jumătate de an de la divorţ, Oana Roman şi Marius Elisei făceau anunțul împăcării, după ce au reușit să reaprindă focul iubirii dintre ei. Cei doi foști soți, actualmente iubiți, au fost surprinşi la malul mării, într-o ipostază extrem de tandră. S-au sărutat și s-au ținut de mână exact ca pe vremurile cele mai bune.

Cum arată, de fapt, Oana Roman după ce a slabit? Vedeta surprinsă la plajă

Și cum era de așteptat, toată lumea a observat cum arată, de fapt, Oana Roman după ce a slăbit. Chiar dacă a recunoscut că în perioadele de vacanță mai face pauză de la dietă, se pare, totuși că vedeta a uitat de tot de reguli.Paparazzi au surprins-o pe vedeta la o plajă de fiţe din Mamaia. Din imagini, se pare că vedeta arată diferit decât în fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.
Deși în pozele de pe conturile sale, își pune în evidență silueta cu orice ținută, iată că pe plajă Oana Roman a ales, de această dată, o ținută vaporoasă, care face să pară că are ceva kilograme în plus.

În tot timpul în care a fost la plajă, Oana Roman nu a făcut plajă, ci doar s-a relaxat stând pe șezlong alături de iubitul ei, care a ținut să o răsfețe cu îngheţată, dar și apă rece. În jurul prânzului, cei doi îndrăgostiți s-au retras la hotelul de lux unde erau cazaţi.

Oana Roman, prima vacanță după împăcarea cu Marius Elisei

„A fost prima vacanţă după împăcare, am stat o săptămână şi am fost cu fetiţa noastră. Noi mai plecaserăm în weekenduri, însă aceasta a fost prima vacanţă mai lungă. Deocamdată totul este perfect, lucrurile s-au schimbat radical în bine. Am reuşit să ajungem într-un punct în care să avem parte de armonie, clar e mai bine decât înainte! Altă vacanţă nu ştiu dacă vom mai avea pentru că vara aceasta a fost foarte plină – am fost de două ori în Egipt, apoi în Franţa, plus în ţară de mai multe ori”, a declarat Oana Roman, potrivit celor de la Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: