Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Elena Lasconi în urmă cu 30 de ani. Primarul din Câmpulung era de o frumusețe răvășitoare

Cum arăta Elena Lasconi în urmă cu 30 de ani. Primarul din Câmpulung era de o frumusețe răvășitoare

GALERIE FOTO (2) Elena Lasconi

Elena Lasconi, în vârstă de 52 de ani, a parcurs un traseu impresionant de la prezentator al știrilor la Pro TV, la primar al orașului Câmpulung Muscel, iar acum se numără printre candidații la alegerile prezidențiale din 2024. Personalitatea sa puternică și carisma care a captat atenția publicului de-a lungul anilor nu au rămas neobservate, dar puțini își mai amintesc cum arăta Elena Lasconi acum 30 de ani, la începutul carierei sale, când fascina prin frumusețea sa naturală.

De la Pro TV, la primăria Câmpulung Muscel și la candidatul pentru Președinția României

Cariera Elenei Lasconi a început în lumea televiziunii, unde a devenit unul dintre primii prezentatori ai știrilor la Pro TV. Din 1995 până în 2019, ea a activat ca jurnalist în cadrul acestui post de televiziune, fiind recunoscută pentru profesionalismul și dedicarea ei. În această perioadă, a devenit o figură publică respectată și a atras un număr considerabil de admiratori. În paralel cu activitatea ei din media, Lasconi s-a implicat treptat și în politică, devenind membru al Uniunii Salvați România (USR) în 2018.

În 2020, decizia sa de a candida la alegerile locale din Câmpulung Muscel a surprins pe mulți, însă rezultatul a demonstrat că a fost o mișcare bine gândită. Lasconi a câștigat detașat funcția de primar, marcând o tranziție remarcabilă de la jurnalism la politică. De atunci, ea și-a construit o reputație solidă ca edil al orașului argeșean, implicându-se activ în dezvoltarea locală și aducând un suflu nou în administrația publică.

Cum arăta Elena Lasconi acum 30 de ani

În ciuda carierei sale impresionante în televiziune și politică, puțini își amintesc cum arăta Elena Lasconi în urmă cu 30 de ani, când abia își începea drumul profesional. La vârsta de 22 de ani, ea era deja o prezență notabilă pe micile ecrane, fiind admirată nu doar pentru inteligența și carisma ei, ci și pentru frumusețea care o făcea remarcată. Cei care o cunoșteau la acea vreme spuneau că Elena făcea „ravagii” cu farmecul său natural, iar popularitatea sa era în plină ascensiune.

De-a lungul carierei sale de prezentator TV la Pro TV, Lasconi a reușit să îmbine cu succes imaginea sa de femeie inteligentă și elegantă, devenind un model pentru multe tinere din România. Astăzi, ca primar și candidat la Președinția României, Elena Lasconi continuă să atragă atenția publicului nu doar prin trecutul său în televiziune, ci și prin ambițiile sale politice.

Cum arata Elena Lasconi în urmă cu 30 de ani
Cum arata Elena Lasconi în urmă cu 30 de ani

Controversele din viața politică a Elenei Lasconi

O carieră de succes nu vine fără provocări, iar Elena Lasconi nu a fost lipsită de controverse. Unul dintre cele mai mediatizate scandaluri a avut loc în perioada Referendumului pentru Familie, când Elena a mărturisit că a votat pentru familia tradițională. Această decizie a declanșat o reacție negativă din partea fiicei sale, Oana Lasconi, care a criticat-o public pentru opinia sa, acuzând-o de discriminare. Disputa a devenit rapid un subiect intens dezbătut în presă, iar cariera politică a Elenei părea să fie în pericol.

Ulterior, Oana și-a cerut scuze public pentru declarațiile sale, iar relația dintre cele două s-a redresat. Cu toate acestea, episodul a lăsat o amprentă asupra imaginii publice a Elenei Lasconi, dar nu a fost suficient pentru a-i opri ascensiunea politică. Fosta jurnalistă a continuat să își consolideze poziția în politică, fiind acum una dintre cele mai vizibile figuri ale USR și candidată la Președinția României în 2024.

Elena Lasconi, un candidat cu încredere și ambiție pentru 2024

În prezent, Elena Lasconi își pune toate speranțele în candidatura sa la alegerile prezidențiale. Având deja experiența câștigării funcției de primar, ea și-a construit o platformă electorală bazată pe transparență, implicare și reforme. Aceasta și-a exprimat încrederea în șansele sale, susținând că sondajele o plasează în primele cinci poziții pentru turul al doilea al alegerilor din 2024.

Cariera Elenei Lasconi reflectă o evoluție remarcabilă, de la o tânără jurnalistă apreciată pentru frumusețea și carisma sa, la un lider politic ambițios. Chiar dacă nu a fost lipsită de controverse și provocări, ea a demonstrat că poate depăși obstacolele și să își mențină o prezență puternică pe scena publică românească. Acum, la 52 de ani, Elena Lasconi se pregătește pentru cea mai importantă provocare politică din cariera sa – candidatura la funcția de Președinte al României.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: