Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Elena Udrea după 7 zile de arest în Bulgaria. Decizia așteptată de fostul ministru al Turismului

Cum arată Elena Udrea după 7 zile de arest în Bulgaria. Decizia așteptată de fostul ministru al Turismului

GALERIE FOTO (4)

Au apărut primele imagini cu Elena Udrea, după 7 zile de arest în Bulgaria. Iar fostul ministru al Turismului așteaptă în cele ce urmează o decizie extrem de importantă pentru viitorul ei.

În cursul după-amiezii de miercuri, Elena Udrea a fost dusă în faţa unui complet de trei judecători.

UPDATE ora 16.28 Judecătorii bulgari au decis! O hotărâre cu privire la extrădarea Elenei Udrea va fi luată marți, 19 aprilie 2022.

UPDATE ora 16.05 Elena Udrea: Cazul meu nu e usor, sunt supusa la presiuni. In Romania nu am avut parte de un proces real. Aveti ocazia sa scrieti istorie cu acest caz.

De asemenea, fostul ministru al Turismului acuză și ceva probleme de sănătate.

UPDATE ora 15.10 Elena Udrea a prezentat cerere de azil din Grecia.

„Nu doresc să fiu predată autorităților române!”, a spus Elena Udrea către judecător, potrivit Antena3.ro.

 

Cum arată Elena Udrea după 7 zile de arest în Bulgaria. Decizia așteptată de fostul ministru

A început procesul de extrădare al Elenei Udrea. Este puțin probabil ca o decizie să fie luată astăzi, potrivit informațiilor Antena 3.

Cu toate acestea, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Elena Udrea ar putea să fie adusă în România până la sfârşitul acestei săptămâni, sub escorta Poliţiei Române.

Însă dacă fostul ministru se opune, decizia Judecătoriei bulgare va putea fi contestată la Curtea de Apel din Sofia, iar procedurile ar putea fi prelungite pentru săptămâna viitoare.

Pe data de 7 aprilie, Elena Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, pentru acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitivă.

Imediat după pronunțarea deciziei, polițiștii s-au dus la domiciliul fostului ministru al Turismului pentru a pune în executare mandatul de arestare. Dar nu au găsit-o acolo pe Elena Udrea. Ca pas următor, autoritățile române au dat-o în urmărire general. Ulterior, ea a fost prinsă pe teritoriul Bulgariei, în apropiere de granița cu Grecia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: