Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiul Monicăi Anghel. Ce meserie vrea să practice Aviv

Cum arată fiul Monicăi Anghel. Ce meserie vrea să practice Aviv

GALERIE FOTO (5) Monica Anghel

Cum arată fiul Monicăi Anghel. Este una dintre cele mai cunoscut și apreciate artiste din România, încântând la fiecare apariție cu vocea sa. Monica Anghel se poate declara o femeie împlinită având o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Artista se mândrește cu fiul ei, Aviv, în vârstă de 10 ani.

Cum arată fiul Monicăi Anghel. Ce meserie vrea să practice Aviv

Cum arată fiul Monicăi Anghel. Cântăreața, în vârstă de 49 de ani, se bucură de o carieră frumoasă și de o familie minunată. Monica Anghel se numără printre vedetele cele mai discrete când vine vorba despre viața personală. Așadar, fanii sunt entuziasmați ori de câte ori vedeta postează imagini cu fiul său, Aviv Alexandru, în vârstă de 10 ani. Recent, artista a postat pe rețelele de socializare alături de copilul ei, spre bucuria internauților. „Eu si fiul meu va dorim o seara magica OAMENI DRAGI 🙏😇🌲🥰❤🥂⚘🌟”, a scris Monica la descrierea pozei.

Monica si Aviv Alexandru

Cântăreața este căsătorită din 2010 cu Marian Caraivan, inspector de securitate la aeroport, iar Aviv este mândria lor. Tânărul are propriile pasiuni iar acest lucru o bucură enorm pe mama lui, care îl susține în tot ceea ce vrea să facă. Deși artista are o voce excepțională, Aviv a declarat într-un interviu că nu este impresionat de muzica mamei lui, ba din contră, acesta a recunoscut că nu îi place ce cântă Monica Anghel și că el preferă rock-ul. „Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical…mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea’, a spus Aviv în emisiunea lui Teo Trandafir.

Ceea ce putem spune este faptul că Aviv Alexandru nu mai este un copilaș, având acum o personalitate extrem de puternică. Deși fiul său a fost extrem de sincer în ceea ce privește muzica sa, Monica Anghel nu s-a suparat, ba chiar s-a amuzat. De asemenea, Aviv a declarat că își dorește să scoată o piesă cu mama lui, Monica Anghel. „Eu cu mama și cu el vrem să scoatem o piesă, o reintrepretare. Deja am învățat versurile‘, a mai spus fiul Monicăi Anghel.

Aviv își dorește să fie rocker sau tatuator

Vocea Monicăi Anghel este considerată una dintre cele mai bune din România și este imposibil să nu-i recunoști timbrul vocal. Artista a câștigat, în 1996, concursul Cerbul de Aur, ea reprezentând de două ori România la Eurovision, alături de formația Sincron, și în 2002, împreună cu Marcel Pavel. Cea mai mare bucurie a vedetei este fiul său, Aviv, care o face să râdă cu glumele sale. Într-un interviu, blondina a declarat că Aviv Alexandru este foarte haios și plin de viață, iar acest lucru enorm pentru că îi înveselește pe cei din jurul lui.

Artista a mai  declarat că fiul ei își dorește să fie rocker sau să facă tatuaje. „Îl întreb ce vrea să fie când o să fie mare și mi-a zis că vrea să fie rocker și artist tatuator … vom vedea. Eu îmi doresc să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta i-am spus ”Mama, indiferent de profesia pe care ți-o vei alege, s-o faci cel mai bine! ”. Atât timp cât el va face cu plăcere profesia lui, mi se pare extraordinar”, a spus Monica Anghel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: