Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată hotelul în care este cazat Novak Djokovic în Australia. Condițiile sunt teribile „E plin de gândaci acolo, e murdar…”

Cum arată hotelul în care este cazat Novak Djokovic în Australia. Condițiile sunt teribile „E plin de gândaci acolo, e murdar…”

GALERIE FOTO (4)

Novak Djokovic se află în acest moment în carantină, după ce autoritățile australiene i-au refuzat accesul pe teritoriul țării. Acest lucru se datorează faptului că sportivul nu este vaccinat, ceea ce a impus ca pentru câteva zile să fie cazat într-un hotel din Melbourne. Familia lui a făcut în ultimele 24 de ore declarații acide despre această situație, iar ulterior s-a dovedit că condițiile în care stă acum jucătorul de tenis sunt teribile.

Cum arată hotelul în care este cazat Novak Djokovic în Australia. Condițiile sunt teribile „E plin de gândaci acolo, e murdar…”

Novak Djokovic a petrecut nu mai puțin de nouă ore în aeroportul din Australia, după ce autoritățile i-au anulat viza. Această situație s-a datorat faptului că sportivul nu este vaccinat, în ciuda faptului că organizatorii Australian Open i-au oferit în prealabil o adeverință medicală prin care s-ar fi atestat că nu se poate vaccina deoarece ar avea reacții adverse puternice. Aceste argumente nu au fost suficiente, iar jucătorul de tenis a fost transportat într-un hotel pentru persoane aflate în carantină din Melbourne.

Imediat după acest incident, familia lui Novak Djokovic a transmis câteva mesaje acide la adresa oficialilor australieni. Condițiile în care este cazat sportivul ar fi teribile, atât din punct de vedere al igienei, cât și a mâncării pe care o primește. Cea care a oferit aceste detalii a fost mama jucătorului de tenis, care a mărturisit că nu mai are liniște de când fiul său a fost trimis la hotelul respectiv.

„Mă simt îngrozitor de 24 de ore. Îl țin ca pe un prizonier. Nu este corect. Nu este uman. Acela este un hotel mic, dacă îl putem numi hotel… este pentru imigranți. E plin de gândaci acolo, e murdar, mâncarea este îngrozitoare.’, a spus Dijana Djocovic, mama lui Novak Djokovic, într-o conferință de presă, conform site-ului foxsports.com.

După ce situația alarmantă în care este sportivul a devenit virală, alte persoane cazate în același hotel din Australia au oferit detalii despre condițiile de acolo. Mâncarea pusă la dispoziția celor aflați în carantină acolo ar prezenta viermi, după cum dovedesc imaginile publicate în mediul online.

„Urgent! Uitați-vă la această mâncare cu viermi! A fost adusă la ora 5.50 P.M. pentru 34 de persoane. Până și gardienii au spus că nu se poate mânca. Acum, acești 34 de oameni nu au ce mânca la cină’., a susținut o persoană cazată în același hotel.

Tatăl lui Novak Djokovic, mesaj acid pentru autoritățile australiene

Srdjan Djokovic, tatăl jucătorului de tenis, a transmis ieri un mesaj dur pentru autoritățile australiene. Bărbatul este de părere că fiul său a fost lipsit de libertate fără un motiv solid, fiind o victimă a celor care nu doresc să participe la Australian Open.

„Fiul meu este un Spartacus al lumii noi, care nu va tolera nedreptatea, colonialismul și ipocrizia. El este închis, dar nu a fost niciodată mai liber. A devenit simbolul și conducătorul lumii libere, al oamenilor săraci și nevoiași.În seara asta îl pot arunca într-o temniță, mâine îl pot pune în lanțuri. Dar adevărul este că el e ca apa, iar apa își deschide propria cale.Aceasta nu este doar o luptă pentru Novak, ci o luptă pentru întreaga lume.

Lumea bogată poate să nu-i permită fiului meu să continue să joace. El a demonstrat faptul că o țară mică și săracă precum Serbia poate să aibă cel mai bun sportiv din lume. Dacă nu-l lasă să joace în Australia, vom aștepta să câștigăm cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam la Roland Garros”, a spus Srdjan Djokovic, citat de Marca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: