Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată în prezent prima „Miss România” de după Revoluție. Nu o mai recunoști dacă o vezi pe stradă

Cum arată în prezent prima „Miss România” de după Revoluție. Nu o mai recunoști dacă o vezi pe stradă

GALERIE FOTO (5)

Miss România, un concurs de frumusețe cu o istorie impresionantă, a strălucit în lumina reflectoarelor pentru prima dată în 1920, pe pământ românesc. Cu toate că competiția a traversat secole și s-a adaptat la schimbările vremurilor, una dintre câștigătoarele celebre este Adela Marian, o sibiancă ce a reușit să cucerească titlul de „Miss România” în 1990, la scurt timp după Revoluție. 

Au trecut deja 33 de ani de la momentul în care Adela Marian a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România. Cu toate că timpul a trecut, iar forme sale s-au mai împlinit, frumusețea acestei sibience a rămas neschimbată. Adela Marian și-a păstrat trăsăturile ce au impresionat juriul și publicul în 1990, permițându-i să câștige titlul prestigios de „Miss România”.

Cum arată Miss România din 1990

Astăzi, Adela Marian este o femeie cu o carieră solidă în domeniul psihologiei. Ea lucrează ca psihoterapeut și își desfășoară activitatea în propriul cabinet din București, în Sectorul 2. Cu un master în Psihologie judiciară și victimologie, Adela Marian a contribuit la societatea românească prin implicarea sa la Agenția Națională Antidrog, unde a lucrat o perioadă semnificativă de timp.

După Adela Marian, o altă femeie de excepție care a cucerit inimile românilor a fost Daniela Nane. Ea a devenit Miss România în anul 1991, doar un an mai târziu după Adela Marian, și a reușit să deschidă ușile către o carieră impresionantă în lumea filmului și a artei.

Miss România 1991 face senzație și în 2023

Daniela Nane s-a născut la Iași, la 29 noiembrie 1971. A studiat actoria la prestigioasa Academia de Teatru și Film din București, între 1991 și 1995. În plus, în 1994, a urmat un masterclass la Liga Europeană a Institutelor de Artă în Amsterdam și Berlin, adăugându-și experiență internațională la palmaresul său artistic. Nu în ultimul rând, în 2011, a absolvit „Masterclass Cultură și civilizație japoneză și teatru japonez” la Universitatea din Osaka, prin Catedra UNESCO.

Chiar și la vârsta de 51 de ani, Daniela Nane este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate femei din showbiz-ul autohton. Cu o carieră strălucitoare în actorie și în alte domenii ale artei, Daniela a găsit aparent secretul tinereții și succesului în industria entertainment-ului.

Într-un interviu mai vechi, Daniela Nane a dezvăluit că aspectul său fizic nu întotdeauna i-a avantajat cariera. Cu toate acestea, ea a subliniat că pasiunea pentru artă și dedicarea sa au fost cele care au determinat-o să se ridice deasupra obstacolelor și să atingă succesul. Daniela a investit în educație și formare continuă, ceea ce i-a permis să se dezvolte constant ca artist și să-și păstreze relevanța în lumea artistică.

„De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pe motiv că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase. Și eu mă gândeam atunci: «Vreți să vă povestesc viața mea? Faptul că arăți într-un fel nu te scutește de întâmplări nefericite». Dar, a trecut, asta e!”, povestea actrița, la TVR 2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: