Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum arăta înainte femeia care a cheltuit 57.000 de euro pentru a semăna cu Kim Kardashian

Cum arăta înainte femeia care a cheltuit 57.000 de euro pentru a semăna cu Kim Kardashian

GALERIE FOTO (2)

Cherri Lee în vârstă de 28 de ani este o tânără superbă care a decis să renunțe la ceea ce i-a oferit natura pentru a semăna cu vedeta sa preferată. Fata a cheltuit 57.000 de euro pentru a fi copia fidelă a lui Kim Kardashian.

Profesoara din Coreea de Sud și-a făcut 15 operații estetice în ultimii opt ani. Tânăra susține că primește mai multă atenție din partea bărbaților datorită transformărilor fizice.

Cherri Lee a recunoscut că este dependentă de operațiile estetice

Cherri afirmă că meritat din plin să cheltuie 57.000 de euro pentru a semăna cu vedeta ei preferată, Kim Kardashian. Tânăra, care este profesoară de engleză, și-a pus implanturi cu grăsime în fund și și-a mărit de două ori sânii. Are, de asemenea, operații la nas, la pomeți, o reducere a bărbiei, liposucții și două runde de îndepărtare a grăsimii bucale, care subțiază obrajii.

„Îmi place aspectul meu, dar tot aș lua în considerare mai multe liposucții. Ar fi dificil să obțin un alt lifting brazilian de fund, deoarece mi-au luat deja aproape toată grăsimea de pe mine. Dar cu liposucția, cred că dacă aș avea brațe mai mici, mi-ar face fundul să pară mai mare”, a declarat Cherri Lee pentru Daily Star.

Cherri a observat că modul în care arată îi aduce multe beneficii în viața de zi cu zi. Femeia susține că nu regrată operațiile, regretă că nu le-a făcut mai demult.

„Oamenii se comportă mai frumos cu tine atunci când arăți bine.

Atunci când mergi la restaurant și nu există mese, dar ești o femeie frumoasă, ți se va găsi un loc. Dar nu am făcut toate astea pentru micile favoruri din viață – am făcut-o ca să-mi placă felul în care arăt. Nu voi regreta niciodată asta. De fapt, singurul meu regret este că nu am făcut-o mai devreme.”, a mai spus ea.

Deși a trecut deja prin 15 operații, femeia nu are de gând să se oprească aici. Este drept că transformarea este iumitoare. A reușit să o „ajungă din urmă“ pe Kim, chiar dacă și vedeta are intervenții asupra aspectului fizic. Admiratorii ei îi spun adesea că este sosia lui Kim Kardashian.

„Bărbații mă iubesc! Am mai mult succes de când m-am operat. Mereu mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, pentru că mă face să mă simt sexy. Oamenii se comportă mai frumos cu tine atunci când arăți bine.”, a mai explicat Cherri Lee.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini