Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată invitația de nuntă a lui George Simion. Politicianul a împărțit invitații în Parlament: „Să vină toţi românii!”

Cum arată invitația de nuntă a lui George Simion. Politicianul a împărțit invitații în Parlament: „Să vină toţi românii!”

GALERIE FOTO (3) Cum arată invitația de nuntă a lui George Simion

Cum arată invitația de nuntă a lui George Simion. Politicianul a invitat toți politicienii din România la nunta sa. Liderul partidului AUR nu a ținut cont de culoarea politică și a împărțit în Parlament invitațiile la nunta sa.

Cum arată invitația de nuntă a lui George Simion. Politicianul a împărțit invitații în Parlament: „Să vină toţi românii!”

George Simion urmează să își unească destinele cu iubita sa. Politicianul a anunțat în Parlament că face nuntă luna viitoare, motiv pentru care a împărțit invitații pentru cel mai important eveniment din viața sa colegilor săi. Liderul AUR se pregătește intens pentru marele eveniment, unde îi așteptă pe toți românii la marele eveniment din viața lui, dar și pe politicieni. Liderul AUR a prezentat și invitața de la nunta sa, iar cei care vor participa trebuie să aibă o vestimentație obligatorie. Invitații trebuie să poarte ie tradițională românească. Invitația de nuntă a lui George Simion are un fundal tradițional românesc, iar mesajul este destinat tuturor celor care își doresc să participe la nunta lui. „Ne dorim ca această bucurie s-o împărtășim cu tine. Avem plăcerea de a te invita în ziua în care înaintea lui Dumnezeu vom păși cu dreptul spre altarul încununat de preoți care vor sluji Sfânta Taină a Căsătoriei. Nunta va avea loc în aer liber, la Hotel Forest Retrat din satul Oveselu, Județul Vâlcea. Vestimentația-necesar ie tradițional românească. Te așteptăm pe 27 August să fii martorul unei noi etape din viața noastră„, este mesajul scris pe invitația de nuntă a lui George Simion.

Invitatie de nunta George Simion

Am dat invitaţii la nuntă majorităţii colegilor mei din Camera Deputaţilor. Am dat parlamentarilor, o să dau şi celor de la UDMR, am dat celor de la minorităţi, de la USR, PSD şi PNL. Am invitat toţi românii, dar şi parlamentarii UDMR. Sunt şi ei români. Vreau să petrec cu parlamentarii de peste tot, cu toţi românii. Sunt şi ei români, nu i-am descalificat, nu le-am luat cetăţenia încă”, a declarat George Simion pentru Antena 3.

Cine este viitoarea soție a lui George Simion

George Simion a dezvăluit cine este viitoarea sa soție. Tânăra are 24 de ani și își dorește să stea departe de politică. Ilinca este proaspăt absolventă a unei facultăti de drepti, iar luna viitoare urmează să devină soția lui George Simion. ”Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a scris George Simion într-un comentariu pe Facebook.

Iubita lui George Simion

De asemenea, liderul AUR a postat o imagine alături de iubita lui, stârnind mii de reacții. Unii oameni l-au felicitat și au apreciat-o pe viitoarea soție, iar alții au considerat că Ilinca este prea tânără pentru el. Politicianul a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, iar profilul de Facebook și Instagram fiind popular cu postări despre sfera politică. Acesta va face nunta în data de 27 august, iar ceremonia nu va avea dar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: