Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată iubitele fotbaliștilor români și ucraineni de la EURO 2024. Au venit în Germania să îi susțină

Cum arată iubitele fotbaliștilor români și ucraineni de la EURO 2024. Au venit în Germania să îi susțină

GALERIE FOTO (17)

Astăzi, 17 iunie 2024, echipa națională de fotbal a României își începe aventura la turneul final Euro 2024 din Germania. Tricolorii vor înfrunta echipa Ucrainei într-un meci care promite să fie plin de emoții și intensitate. Pe lângă susținerea ferventă a fanilor, mulți dintre jucători vor avea în tribune și pe partenerele lor, un suport moral esențial într-o competiție de o asemenea anvergură.

Partenerele fotbaliștilor români: susținere de la distanță

Soțiile și iubitele tricolorilor sunt prezente astăzi în Germania, însă, din păcate, nu vor putea să-și întâlnească partenerii decât într-o singură zi stabilită de antrenorul Edi Iordănescu, conform programului strict al turneului. Totuși, ele își țin prietenii virtuali la curent cu activitățile lor pe rețelele de socializare, oferind astfel susținere morală de la distanță.

Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan, Ami Colhon, partenera lui Valentin Mihăiță, Vanessa Drăguș, soția lui Denis Drăguș, Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin și Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, sunt doar câteva dintre numele sonore care atrag atenția în mediul online. Fie că sunt artiste, influenceri sau mămici cu normă întreagă, acestea își împărtășesc zilnic experiențele și gândurile cu fanii lor, menținând o legătură strânsă și oferindu-le un sentiment de normalitate și susținere.

Jucătorii ucrainieni, susținuți de partenerele lor

Și echipa Ucrainei va avea parte de un sprijin valoros din partea partenerelor jucătorilor, care își vor încuraja favoriții de la ora 16.00. Printre acestea, se numără Vlada Zinchenko, soția fundașului de la Arsenal, Oleksandr Zinchenko. Cei doi sunt părinții unei fetițe, Eva, născută în 2021, și formează un cuplu foarte îndrăgit și apreciat de fani.

Roksana Malinovska, partenera mijlocașului de la Genoa, Ruslan Malinovskyi, este originară din Sevastopol și este mămica unei fetițe superbe. Christina Iaremchuk, din Kiev, este partenera atacantului Roman Iaremchuk, iar Angelina Zabarnyi, împreună cu fundașul Illia Zabarnyi, au o relație solidă încă din adolescență. De asemenea, Anastasia Lunin, partenera tânărului fotbalist Andrei Lunin, a atras atenția cu apariția ei neconvențională la nuntă, unde cei doi s-au căsătorit în trening și pantofi sport, un gest care a captivat imaginația fanilor.

Rivalitatea din tribune: româncele vs. ucrainencele

Bătălia din tribune este la fel de strânsă ca cea de pe teren, cu româncele și ucrainencele oferind, fără îndoială, unele dintre cele mai memorabile și atractive apariții. Aceste femei nu sunt doar partenerele unor fotbaliști celebri, ci și personalități în sine, care aduc un plus de culoare și entuziasm la evenimentele sportive.

Prezența lor nu doar că înfrumusețează tribunele, dar și inspiră echipele, oferindu-le acel plus de motivație necesar într-o competiție atât de importantă. Fanii, atât cei din stadion cât și cei din fața televizoarelor, urmăresc cu interes atât evoluția echipelor cât și aparițiile spectaculoase ale partenerelor acestora, care aduc un strop de glamour și eleganță în lumea sportului.

Astfel, debutul echipei naționale de fotbal a României la Euro 2024 nu este doar o competiție sportivă, ci și o sărbătoare a susținerii și pasiunii, un eveniment în care fiecare detaliu contează, de la tactica de joc până la susținerea din tribune. România și Ucraina promit un spectacol total, atât pe teren, cât și în afara acestuia, prin prezența partenerelor fotbaliștilor, care își aduc contribuția lor unică la atmosfera de competiție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: