Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Ivona Beatrice, fiica lui Ivan Patzaichin. Sportivul o diviniza

Cum arată Ivona Beatrice, fiica lui Ivan Patzaichin. Sportivul o diviniza

GALERIE FOTO (3)

Moartea fulgerătoare a lui Ivan Patzaichin a luat prin surprindere pe toată lumea. Familia, apropiații și fanii îl plâng cu lacrimi fierbinți pe campionul român. Nu mulți știu faptul că acesta are o fiică pe care a ținut-o mereu departe de lumina reflectoarelor. Numele ei este Ivona Beatrice Patzaichin și seamănă leit cu tatăl ei. Cu ce se ocupa fiica campionului.

Uite cât este de frumoasă fiica lui Ivan Patzaichin

Ivan Patzaichin avea o familie perfectă. După ce în 1975 s-a îndrăgostit iremediabil de Georgiana, soția sa, la câțiva ani distanță a apărut pe lume fiica lor Ivona. Fetița, de o frumusețe rară îi seamănă lei tatălui ei. Acum nu mai este un copil, are 39 de ani. Fiica lui Ivan Patzaichin lucreaza la Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor, unde este președinta unei comisii de evaluare a unităților spitalicești. Cât timp tatăl ei a fost în viață Ivona l-a însoțit adesea la toate competițiile și evenimentele campionului.

Ivan Patzaichin era mândru de fiica sa și o iubea ca pe ochii din cap. Mereu se vedea o sclipire în ochii sportivului când venea vorba de Ivona Beatrice. Mai de mult, Ivona a acordat un interviu în care a vorbit despre obiceiurile pe care le avea sportivul.

Se trezeşte, uneori, dis-de-dimineaţă, bea o cafea, după care mai apucă şi mai doarme o oră, două. În fiecare an, când ne sărbătorim zilele de naştere, ne facem cadouri la ora 12 noaptea fix! Este deja o tradiţie în familia noastră.„, declara Ivona Patzaichin în urmă cu ceva timp.

Soția lui Ivan Patzaichin, distrusă de durere

Georgiana Patzaichin i-a fost alături marelui canoist Ivan Patzaichin timp de 45 de ani. Femeia trăiește un șoc. Cei doi s-au cunoscut în anul 1975 și de atunci au fost de nedespărțit. Deși sportivul a devenit celebru prin reușitele sale, soția sa a preferat să stea în umbră și să nu apară public. În urmă cu ceva timp, sportivul povestea cum a cunoscut-o pe soția sa Georgiana. Ivan Patzaichin a mărturisit că era 23 august și în timp ce repara ceva la mașină a zărit-o pe Georgiana. A fost dragoste la prima vedere! Sportivul a mărturisit că a făcut tot posibilul ca Georgiana să ajungă să îi fie soție.

Era prin 75, îmi făceam de lucru la mașină. Nu de alta, dar era 23 August, aveam liber și, cum eram un tinerel cumințel, nu găsisem altceva mai bun de făcut. Așa cum eram, băgat cu totul sub mașină, văd, la un moment dat, o pereche de picioare înfipte bine pe tocuri. Erau cele mai lungi picioare pe care le văzusem vreodată. Nu se mai terminau… Timid, timid, dar am sărit ca un arc. M-am dus imediat după ea, după stăpâna picioarelor, am încercat să intru în vorbă… Nimic, m-a pus imediat la punct. N-am renunțat însă, am luat-o pe ocolite.

De când am văzut-o prima dată, n-am mai avut liniște. M-am interesat pe la colegele ei și, cu chiu cu vai, prin intermediari, am invitat-o la o cafea de ziua mea, pe 26 noiembrie. A fost de ajuns. Anul următor, în februarie, eram deja căsătoriţi! A fost, cred eu, dragoste la prima vedere. Perechea de pantofi cu care era încălţată atunci, o mai are şi acum. Slavă Domnului, în ceea ce ne privește, bilanțul ne-a dat cu plus!!! Adică, în toți acești ani, cu bune și cu rele, nu ne-a ispitit niciodată gândul divorțului.„, declara cu ceva timp în urmă marele sportiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: