Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Jean-Claude Van Damme la 64 de ani. Cum s-a schimbat actorul de-a lungul anilor

Cum arată Jean-Claude Van Damme la 64 de ani. Cum s-a schimbat actorul de-a lungul anilor

Jean-Claude Van Damme, cunoscutul actor de la Hollywood, a ajuns la vârsta de 64 de ani, iar trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra sa. Totuși, legendarul artist marțial continuă să fie un simbol al filmelor de acțiune, menținându-se activ atât în industria cinematografică, cât și pe rețelele de socializare. Recent, Van Damme a participat la festivalul de film de la Oostende, în Belgia, unde a atras atenția cu un costum albastru elegant, arătând că încă știe să fie la modă și să atragă privirile.

Evoluția carierei lui Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme s-a născut și a crescut la Bruxelles, Belgia, iar la vârsta de 10 ani, tatăl său l-a înscris la o școală de karate Shotokan. Cu o pasiune evidentă pentru artele marțiale, Van Damme a ajuns să dețină centura neagră 2-dan și să concureze în numeroase competiții de karate și kickboxing. În adolescență, și-a demonstrat abilitățile impresionante câștigând campionatul la categoria mijlocie al Asociației Europene de Karate Profesionist în 1979, precum și titlul de culturism Mr. Belgium în 1978.

Dornic să devină actor, Van Damme s-a mutat în Los Angeles, SUA, în 1982, în speranța unei cariere în industria filmului. După câțiva ani de eforturi și roluri mai mici, marea sa șansă a venit în 1988, când a obținut rolul principal în „Bloodsport”, un film de arte marțiale care a avut un succes răsunător. Acest film i-a adus recunoașterea dorită și l-a transformat într-o vedetă a filmelor de acțiune.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jean-Claude Van Damme (@jcvd)

Anii ’90 au reprezentat perioada de glorie pentru Van Damme, în care a jucat în numeroase filme de succes precum „Cyborg”, „Kickboxer”, „Lionheart”, „Universal Soldier”, „Timecop” și „Sudden Death”. În această perioadă, el și-a consolidat reputația de „star al filmelor de acțiune” și a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din industria cinematografică. De asemenea, în 1996, a debutat ca regizor în filmul „The Quest”.

Viața lui Van Damme la 64 de ani

Chiar și după decenii de carieră, Jean-Claude Van Damme continuă să fie activ în lumea cinematografiei. Recent, actorul a lansat un nou film, „Kill ‘Em All 2”, în care joacă alături de Jacqueline Fernandez. În ciuda trecerii anilor, Van Damme nu a renunțat la dorința de a oferi fanilor săi filme pline de acțiune și adrenalină.

Pe lângă activitatea sa în cinematografie, Van Damme rămâne prezent pe rețelele de socializare, unde își împărtășește momentele din viața de zi cu zi. Recent, a postat pe Instagram imagini în care apare pe balconul unui hotel din Paris, îmbrăcat într-un halat alb și cu un fes portocaliu, savurând micul dejun. Astfel de postări demonstrează că Van Damme este relaxat și că încă se bucură de viață, chiar dacă nu mai este în prim-planul filmelor de acțiune cum era odată.

În afara carierei sale impresionante, Jean-Claude Van Damme a avut o viață amoroasă tumultuoasă. Actorul a fost căsătorit de cinci ori, cu relații pline de suișuri și coborâșuri. Prima sa căsnicie a fost cu Maria Rodriguez, în 1980, dar cei doi au divorțat patru ani mai târziu. Ulterior, s-a căsătorit cu Cynthia Derderian, însă relația s-a încheiat rapid, chiar în perioada în care cariera sa la Hollywood începea să se dezvolte.

În 1987, Van Damme s-a căsătorit cu Gladys Portugues, o fostă culturistă, alături de care a avut doi copii, Kris și Bianca. Relația lor s-a destrămat în 1992 din cauza zvonurilor privind infidelitățile lui Van Damme, care au avut un impact negativ asupra căsniciei. Actorul a traversat o perioadă dificilă, fiind în atenția presei atât din motive profesionale, cât și personale.

În 1994, s-a căsătorit cu Darcy LaPier, dar căsnicia lor a fost afectată de dezvăluirea unei aventuri cu cântăreața Kylie Minogue. LaPier a aflat despre această relație extraconjugală din presă, în timp ce era însărcinată cu copilul lor, ceea ce a dus la o ruptură între cei doi. După această experiență, Van Damme s-a recăsătorit cu Gladys Portugues în 1999, însă și această a doua încercare a avut propriile provocări.

Situația actuală a lui Jean-Claude Van Damme

În prezent, Jean-Claude Van Damme este încă legal căsătorit cu Gladys Portugues, dar are o relație de lungă durată cu modelul ucrainean Alena Kaverina. Deși viața sa personală a fost mereu plină de controverse și provocări, Van Damme a reușit să își mențină un echilibru între carieră și viața privată.

În ciuda trecerii timpului, Jean-Claude Van Damme continuă să fie un simbol al rezistenței și al spiritului luptător. Deși anii și-au pus amprenta asupra sa, el rămâne un exemplu de determinare, reinventându-se constant și menținându-se relevant în ochii publicului. La vârsta de 64 de ani, Van Damme nu și-a pierdut din carisma care l-a consacrat, iar pasiunea pentru filmele de acțiune și artele marțiale continuă să ardă la fel de puternic.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: