Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Lia a României la 71 de ani, după ce a fost evacuată forțat și cu soțul dat în urmărire internațională. Mulți nu s-ar fi așteptat la așa transformare

Cum arată Lia a României la 71 de ani, după ce a fost evacuată forțat și cu soțul dat în urmărire internațională. Mulți nu s-ar fi așteptat la așa transformare

GALERIE FOTO (4)

Lia a României reușește să șocheze pe toată lumea, la cei 71 de ani. După ce a fost evacuată forțat și cu soțul dat în urmărire internațională, mulți nu s-ar fi așteptat la așa transformare.

Lia a României arată ca niciodată! Soția căutatului Prinț Paul de România a întinerit peste noapte, chiar dacă a avut parte doar de probleme în ultima vreme.

Cum arată Lia a României, la 71 de ani

Și toate acestea cu ajutorul unei vechi pasiuni de-a ei, mai exact intervențiile estetice. Lia a României este complet schimbată, cu un ten care ar face invidioase și domnișoarele de 20 de ani. Cel puțin, asta se poate observa din ultima apariție în spațiul public al soției Prințului Paul.

 

Lia a României, acasă când polițiștii au venit să-l aresteze pe Prințul Paul

Lia a României era acasă atunci când polițiștii au venit să-l aresteze pe Prințul Paul, în decembrie 2020. Soția celui căutat ar fi declarat că Paul a plecat în Portugalia.

Despre Lia a României, ajunsă la 71 de ani, se mai știe că i-a dăruit moștenitor prințului Paul, în urmă cu numai zece ani.
Prințul Paul de România a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare, fiind acuzat de trafic de influență și luare/dare de mită, faptă pentru care a fost dat în urmărire general, iar nimeni nu mai știe nimic despre el.

Lia a României, acuzată că și-a înșelat fostul soț cu o femeie

Soția prințului Paul de România, pe numele său Lia Georgi Triff, s-a născut departe de România, mai exact în Statele Unite ale Americii, din mamă mamă româncă și tată American.
Avea să stârnească multe controverse, după ce, la doar 25 de ani, Lia s-a căsătorit cu un avocat celebru, Melvin Belli, în vârstă de 64 de ani, devenind cea de-a cincea soție a bogătașului.
În urma mariajului, Lia a ajuns chiar la Casa Albă, acolo unde a primit slujba de „asistent pentru afaceri speciale”, în mandatul lui Jimmy Carter, care a ocupat fotoliul de președinte între 1977-1981.

Lia a divorțat de avocatul celebru, în urma unui scandal uriaș. Fostul soț a acuzat-p că l-a înșelat chiar cu un episcop, dar și cu o femeie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: