Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Lorelei Bratu în copilărie. Puțini o știu așa! FOTO

Cum arăta Lorelei Bratu în copilărie. Puțini o știu așa! FOTO

GALERIE FOTO (3)

Pe Lorelei Bratu, lumea a început s-o știe mai bine după ce a apărut, alături de coechiperul ei Mihai Zarug, în cel mai nou sezon Asia Express. În online, șatena se bucură de o comunitate uriaşă, fiind un model apreciat. Însă puțini știu cum arăta Lorelei Bratu în copilărie.

În vârstă de 34 de ani, Lorelei Bratu este cel mai cunoscut model plus-size din România. Tânăra din Tecuci vrea să schimbe mentalităţi, iar oamenii să înţeleagă faptul că frumuseţea nu constă în greutate. Șatena promovează un concept pe care l-a îmbrățișat de ceva ani: senzualitatea femeilor cu forme.

Lorelei Bratu, mustrată că promovează femeile cu forme

Nu o dată, Lorelei a fost “mustrată” de internauți că promovează un stil de viață nesănătos. Însă iată cum le răspunde șatena.

“Mi se pare minimalist să vezi lucrurile așa: dacă ești gras ești bolnav, dacă ești slab ești sănătos. Eu sunt un om sănătos. Am analizele la zi, sunt exact în standarde. În plus, pot să fac lucruri pe care le face și un om de 50-60 de kilograme: merg la sală, plec pe munte, dansez, merg în parcuri de distracție, fac orice face un om slab. Dar aș insista aici asupra altui lucru. Dacă ești gras, ești bolnav.

Și dacă ești bolnav, nu te mai iubești?”, a declarat Lorelei într-un interviu, în urmă cu ceva timp.

“Cred că mesajele de acest gen vin de la oameni care fac mai degrabă bullying. Nu i-aș bănui de empatie față de sănătatea cetățenilor din jurul lor. Cred că sa fii slab nu ar trebui sa fie visul oricărui om, cred că există lucruri mai importante: să citești, să călătorești, să te bucuri, să povestești, sa faci bine.

Mesajul meu e ca trebuie să te accepți și să te iubești indiferent de forma corpului tău.”, mai spune Lorelei.

Șatena a subliniat, însă, că nu promovează sub nicio formă obezitatea.

“Nu promovez obezitatea și nici nu spun că toată lumea ar trebui să arate ca mine. Tot ce vreau să spun este că, indiferent că ai 40 sau 80 de kilograme, trebuie să-ți placă de tine și să trăiești viața din plin, nu să amâni totul pentru atunci când vei arăta așa cum spune lumea. Daca vrei să slăbești, foarte bine, dar fă-o pornind de la niște considerente corecte, din iubire pentru tine, nu pentru că urăști ce vezi în oglindă.

Merg la sală de 3-4 ori pe săptămâna, încerc să mănânc cât pot de sănătos și în același timp să nu-mi refuz nimic din ce-mi doresc, am grijă de corpul meu, doar am renunțat să-l mai supun la tot felul de tratamente chinuitoare.”

Cum arăta Lorelei Bratu în copilărie. Puțini o știu așa

Însă puțini știu cum arăta Lorelei Bratu în copilărie, puțini fiind cei care o știu când era micuță. Și chiar dacă își amintește că, în adolescență, a avut parte la rândul ei de bullying pentru kilogramele în plus, șatena spune că nu a ajuns să sufere deloc din această cauză.

“Mi s-a întâmplat și mie in adolescență să-mi spună colegii că sunt grasă. Dar în școală am fost tot timpul foarte populară, nu am fost niciodată marginalizată, iar vorbele și etichetele le luam mai degrabă ca pe niște glumițe.

Copiii găsesc tot felul de etichete colegilor lor, dacă nu ești grasă, sigur ești prea slabă, ai picioare strâmbe, ai ochelari sau pistrui. Așa încât, dacă îmi spunea cineva că sunt grasă, nu-mi prea păsa.
Nu m-am dus niciodată la mama, în lacrimi, că mi-a spus cineva că sunt grasă. Pe de altă parte, cred că și părinții mei au fost niște oameni cu mințile acasă, care nu mi-au luat farfuria din față și nu m-au făcut vreodată să mă simt diferită. M-au susținut în tot ce eram și făceam.

Mama mi-a zis tot timpul că sunt cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă și acest lucru mi-a rămas întipărit în minte până astăzi, a mai mărturisit Lorelei.

Lorelei Bratu a trecut și prin experiența de a bate magazinele în lung și în lat doar pentru a găsi o pereche de pantaloni potrivită.

“În România, încă este o adevărată aventură să găsești haine mișto în măsuri mari, dar cred ca dacă ai ceva răbdare și îți cunoști foarte bine corpul și stilul, poți să fii bine îmbrăcat și dacă nu ai un corp de model. Și cred cu tărie că stilul nu ține cont de ce număr porți la haine”, mai spune Lorelei Bratu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: