Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Mara Bănică după ce a apelat la medicul estetician. Vedeta este de nerecunoscut

Cum arată Mara Bănică după ce a apelat la medicul estetician. Vedeta este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (3)

Mara Bănică se pregătește de Paște cu o nouă înfățișare. După o nouă intervenție estetică, o blefaroplastie inferioară, vedeta se pregătește să-și scoată firele și să debuteze cu o față complet revigorată la sărbătoarea Paștelui. După ce a optat pentru un lifting facial care i-a conferit un aspect mult mai tânăr, Mara Bănică a decis să completeze transformarea cu o intervenție la nivelul pleoapelor inferioare.

Cât au costat intervențiile Marei Bănică

Fosta jurnalistă a dezvăluit că a investit suma de 3.200 de euro în procedurile estetice la care s-a supus recent. Acestea includ o blefaroplastie inferioară și o procedură numită Brow lift, care implică ridicarea sprâncenelor.

„Am făcut o blefaroplastie inferioară, este ultima etapă a unui lifting. Procedura nu se putea face odată cu liftingul, a trebuit să aștept nu mai puțin de patru luni! După șase luni, pot să spun că doctorul Ben Balazadeh e un profesionist desăvârșit, nu degeaba i se spune Regele liftingurilor. Sunt foarte bine, vineri îmi scoate firele. Nu am vânătăi, nimic! A durat o oră și jumătate intervenția și alte 30 de minute procedura de scoatere a cearcănelor. Mi-am ridicat și sprâncenele, Brow lift se cheama procedura. 3200 de euro m-au costat aceste proceduri la nivelul feței. Sunt foarte mulțumită!”, a declarat Mara Bănică, pentru Click!.

Aceasta nu este singura intervenție estetică pe care Mara Bănică o are la activ. Printre altele, vedeta a optat și pentru implanturi mamare, o rinoplastie, fațete dentare și injecții cu acid hialuronic în buze.

Se bucură de o viață personală împlinită

Pe lângă schimbările fizice, Mara Bănică se bucură și de o viață personală împlinită. În februarie 2022, vedeta a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume pe micuța Donca Maria, rezultatul iubirii dintre ea și noul ei soț. Deși soțul ei preferă să-și păstreze anonimatul și să nu devină o figură publică, Mara Bănică s-a căsătorit cu el și s-au cununat religios în 15 iunie 2021. Soțul Marei este implicat profesional într-o multinațională din Germania, iar acum se află alături de familia sa în România.

„Soțul meu acum este în România, de când s-a născut Donca. Ei au posibilitatea, în Germania, să-și ia an sabatic, nouă luni de fapt. Încă nu și-a luat, dar a întrerupt jobul. Nu știu când se va întoarce în Germania, eu mi-aș dori să nu se mai întoarcă. Dar din păcate, deși e țara lui, e dezamăgit. Nu înțelege de ce normalitatea din afară, aici trebuie să fie ocolită. E greu, după 30 de ani de Germania sau orice altă țară civilizată, în care ai făcut ceva, să ajungi într-o companie nemțească, să faci o facultate acolo. Pe de altă parte, acasă, pentru el, acum suntem noi. Nu știu ce va fi, eu în Germania ce Dumnezeu să fac?! Pot să mă plimb, nu-i atât de departe”, a povestit Mara Bănică, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”.

În plus, Mara Bănică mai are un băiat, Dima, în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară, completând astfel tabloul fericirii sale personale și familiale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: