Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată părinții și fratele Vlăduței Lupău. Imagine rară cu familia artistei

Cum arată părinții și fratele Vlăduței Lupău. Imagine rară cu familia artistei

GALERIE FOTO (2)

Vlăduța Lupău este unul dintre cei mai în vogă artiști, în momentul de față. Piesele sale ajung mereu în trending, datorită milioanelor de vizualizări. Dacă ne-a obișnuit până acum mai mult cu poze cu soțul ei, Adi Rus, dar și cu nepoțica sa, iată că astăzi cântăreața ne-a arătat familia: părinții și fratele.

Cum arată părinții și fratele Vlăduței Lupău. Imagine rară cu familia artistei

Artista se pare că va petrece Paștele în sânul familiei. Drept dovadă, Vlăduța Lupău a postat, sâmbătă, de 1 Mai, pe Instagram o fotografie cu mama, tatăl și fratele ei. Cu toții stau relaxați în pat și se bucură de momentele împreună. De altfel, pare că artista seamănă mai mult cu tatăl ei, iar fratele cu mama.

Vlăduța Lupău e cu familia ei pe canapea. Artista și mama ei vorbesc, tatăl ei ține telecomanda în mână, iar fratele ei se uită pe telefon.

Vlăduța Lupău a ajuns la spital înainte de Paști

Fără a preciza motivul, Vlăduța Lupău a anunțat, zilele acestea, pe rețelele de socializare că a fost transportată la spital. Artista a postat o imagine de pe patul din unitatea medicală, cu branula în mână. Pentru a nu-și îngrijora fanii a spus că este bine, iar la scurt timp a dezvăluit că în ultimele patru luni a trecut prin două operații chirurgicale. Și pentru că mulți au întrebat-o care este cauza operațiilor, Vlăduța a explicat faptul că unele „povești” trebuie să rămână nespuse.

„În ultimele 4 luni am trecut prin 2 operații destul de dificile (NU ESTETICE!) fiecare fiind o reușită, sper! 🙏🏼 Vreau doar să vă mulțumesc pentru mesaje și să vă spun că în spatele fiecărui artist/persoană publică … stă un om. Și unele povești trebuie să rămână nespuse… nu totul este pentru vizualizări și rating! Vă 💛!”, a scris interpreta pe contul de Instagram.

Fanii i-au lăsat, ulterior, multe mesaje de susținere.

„Draga noastra, noi suntem și vom fi alături de tine întotdeauna orice s-ar întâmpla. Te iubim mult”, „Însănătoșire grabnică”, „Ai grijă de tine”, au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

S-a mai zvonit de-a lungul timpului că Vlăduța Lupău ar fi însărcinată. Însă, cântăreața de muzică de petrece a negat această informație.

”Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm.”, spunea Vlăduța Lupău despre o posibilă sarcină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: