Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Raluca Bădulescu nemachiată? Ipostaza rară în care a fost surprinsă vedeta Kanal D

Cum arată Raluca Bădulescu nemachiată? Ipostaza rară în care a fost surprinsă vedeta Kanal D

GALERIE FOTO (4) Cum arată Raluca Bădulescu nemachiată

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai extravagante personaje din spațiul media. Jurat în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”, vedeta a obișnuit publicul român cu aparițiile ei tipice și cu machiajul strident. Mulți s-au întrebat, așadar, cum arată fashionista în vârstă de 47 de ani fără pic de machiaj! Ei bine, curiozitatea acestora a fost satisfăcută, căci vedeta a fost surprinsă fără pic de machiaj în backstage, în timpul filmărilor.

Cum arată Raluca Bădulescu nemachiată

Mereu flamboaiantă, Raluca Bădulescu transformă orice apariție într-un adevărat spectacol de modă. Constant în pas cu trendurile, vedeta Kanal D este una dintre cele mai chic și creative personaje din lumea modei din România. La fel se poate spune și despre make-up-urile pe care aceasta le poartă atunci când apare în public. Perucile, extensiile de gene și rujul roșu sunt ingredientele unui look de efect, de care nu se dezice mai niciodată.

S-a întâmplat, însă, s-o vedem și fără pic de machiaj pe chip. Era în backstage, alături de colega de platou Ilinca Vandici, când Raluca Bădulescu s-a lăsat filmată complet nemachiată. Cu un ten lipsit de imperfecțiuni ori de riduri, vedeta Kanal D a demonstrat că vârsta este doar un număr.

A primit interdicție de la medic de a purta gene false

S-a întâmplat s-o vedem chiar și fără gene false, atunci când s-a ales cu o alergie, iar medicii i-au interzis să poarte genele false, artificiu nelipsit din rutina ei de make-up. „Am făcut alergie, prin urmare nu îmi mai pot lipi gene false și nu mă mai pot machia în jurul ochilor, o perioada. După ce mi-am pus genele m-am panicat, pentru că din cauza alergiei mi s-au umflat ochii.

Imediat, mi le-am dat jos. Lacrimile, cu toate acele substanțe amestecate, mi-au produs o arsură de cornee. Am fost de urgență la spital. 24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică!’, a povestit vedeta despre ce a trăit.

Raluca Badulescu fara gene
Raluca Badulescu fara gene
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: