Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și ce face astăzi Noelle Vlasov, fiica designerului Ingrid Vlasov. A primit titlul de cel mai frumos copil din România

Cum arată și ce face astăzi Noelle Vlasov, fiica designerului Ingrid Vlasov. A primit titlul de cel mai frumos copil din România

GALERIE FOTO (7)

Cu ani în urmă, Noelle Vlasov, fiica designerului Ingrid Vlasov și a manechinului de mare succes în anii 2000 Marian Nedelcu, a fost numită cel mai frumos copil din România.

Timpul a trecut și peste ea, iar acum este o adolescentă în toată regula. La ce 17 ani, Noelle studiază la Londra, la DLD College. Aceasta este o instituție de învățământ dedicată tinerilor cu vârste între 14 și 19 ani. Este considerată drept o etapă în trecerea elevilor către universitățile de top din Marea Britanie.

Contul ei de instagram este plin de fotografii și pictoriale care demonstrează pasiunea pentru modeling și fashin moștenită de la părinții săi. Nici nu e de mirare, pentru că început să defileze la Paris încă de la 4 ani.

Pe instagram, a adunat o comunitate de aproape 20.000 de oameni care îi apreciază postările. De altfel, chiar mama sa povestea, la un moment dat, că Noelle i-a moștenit preocuparea pentru modă și frumusețe:

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”.

Așa se face că Noelle Vlasov a participat încă de la câțiva ani la felurite evenimente mondene alături de părinții săi.

Acum, Noelle studiază la Londra, la DLD College, o instituție de învățământ dedicată tinerilor cu vârste între 14 și 19 ani care este considerată drept o etapă în trecerea elevilor către universitățile de top din Marea Britanie.

Noelle Vlasov duce un stil de viață sănătos

Noelle Vlasov a anunțat și că a devenit vegană la doar 13 ani, decizie pe care a explicat-o, la momentul respectiv, pe canalul său de YouTube.

„Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, dar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și că pot contribui și eu.”

„Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală. Înainte de a deveni vegană m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu. Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate. Recunosc că nu a fost ușor și cel mai greu mi-a fost să renunț la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat și am găsit multe rețete vegane”.

Iar în timpul liber, Noelle Vlasov pozează și o face excelent, iar imaginile pe care le postează în social media se bucură de un real succes – și se diferențiază complet de estetica pe care o promovează influencerii din România astăzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: