Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Pleșea. Fosta parteneră a lui Costin Mărculescu este de nerecunoscut!

Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Pleșea. Fosta parteneră a lui Costin Mărculescu este de nerecunoscut!

GALERIE FOTO (7) Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Pleșea

Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Pleșea. În urmă cu mai bine de 10 ani, Carmen Pleșea făcea furori în lumea mondenă împreună cu pitonul său. Fosta parteneră de afaceri a lui Costin Mărculescu s-a restras din lumina reflectoarelor, după ce șarpele său a murit. Ce s-a ales de aceasta și cum a ajuns să arate la 55 de ani.

Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Pleșea. Fosta parteneră a lui Costin Mărculescu este de nerecunoscut!

Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Pleșea. Acum mai bine de un deceniu era o prezență spectaculoasă în showbiz-ul românesc. Carmen Pleșea, căci despre ea este vorba, s-a făcut remarcată ca manechin în urmă cu mai bine de 20 de ani, dar și ca parteneră de afaceri a lui Costin Mărculescu. Blondina își făcea apariția alături de șarpele său Kaa, care a murit. Carmen a lucrat cu regretatul actor din „Liceenii”, dar după o perioadă „îmblânzitoare de șerpi” avea o notorietate mult mai mare decât a acestuia, motiv pentru care cei doi au decis să rupă colaborarea.

Ajunsă la 55 de ani, Carmen Pleșea nu mai are trupul de invidiat de odinioară, ba chiar pierzând luptele cu kilogramele. Potrivit imaginilor postate în mediul online, Carmen a ales calea bisericii, după ce a avut parte de o pierdere enormă. Mama vedetei a murit în 2019, după ce a fost internată într-un spital de stat. Femeia și-a dar suflarea chiar în brațele fostului model. De asemenea și tatăl acesteia s-a stins în urmă cu câțiva ani și se pare că acest lucru, au determinat-o pe „îmblânzitoare de șerpi” să aleagă calea credinței.

Pe contul său de Facebook sunt postate numeroase imagini cu biserica dar și cu sfinți. Într-o poză publicară pe rețeaua de socializare, Carmen apare într-un lăcaș de cult, împreună cu alte două prietene. Vedeta este nemachiată, chiar palidă, purtând pe cap un turban negru. Mai mult, dacă în trecut ne obișnuia cu codițele sale africane, acum, blondina și-a lăsat părul să crească și nu l-a mai vopsit. Transformarea este de-a dreptul șocantă!

Carmen Pleșea, mesaj emoționant după moartea Corneliei Catanga

Vestea că interpreta de muzică lăutărească Cornelia Catanga s-a stins din viață, a șocat multe personalități din showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără și Carmen Pleșea, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Blondina a postat o fotografie în care apare alături de Cornelia Catanga și mama sa, alături de un mesaj.”Drum lin printre stele, Cornelia! 🙏 De-acum inainte, de vocea ta superba se vor bucura Dumnezeu, mamica mea si ingerii care vor veghea asupra lui Alex… .Multumesc pentru prietenia ta si clipele petrecute impreuna🙏 Din pacate, in spitale se comit crimele perfecte in ultimii ani… Roaga-l pe Dumnezeu sa ne scape de satanistii care au distrus lumea, ne-au ingradit toate libertatile si ne omoara cu… masca pe figura…”, a fost mesajul lui Carmen.

Carmen impreuna cu Cornelia Catanga si mama sa

Conform unui prieten apropiat, fostul manechin ar fi suferit o tragedie în urmă cu câțiva ani, acesta fiind motivul care a schimbat-o radical pe Carmen. “A suferit mult, in urma cu mai multi ani, dupa ce a pierdut o persoana pe care o iubea enorm. Iubitul ei, un Italian, la care tinea enorm, a murit in bratele ei. De-atunci ea nu a mai putut iubi, si nici acum nu are o relatie stabila cu cineva”,declara în urmă cu ceva timp un apropiat al vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: