Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Ileana Lazariuc acum, după 10 ani de căsnicie cu Ţiriac Jr.

Cum arată Ileana Lazariuc acum, după 10 ani de căsnicie cu Ţiriac Jr.

GALERIE FOTO (2) Cum arată Ileana Lazariuc acum, după 10 ani de căsnicie cu Ţiriac Jr.

Ileana Lazariuc are acum 36 de ani pe care nu îi arată absolut deloc pentru că arată fabulos. Și nu poate fi altfel întrucât ea este fiica cea mică a celebrei artiste din republica Moldova, Anastasia Lazariuc, care la 65 de ani pare că a reușit să facă timpul să stea pe loc.

În plus, cel mai probabil, și viața lipsită de griji pe care o duce deja de un deceniu îi face bine, pentru că pe chipul nurorii fostului mare tenismen Ion Țiriac, nu se zărește încă niciun rid.

Cuplul Lazariuc- Țiriac a trăit la începutul relației la Paris, apoi la Monaco, locuri în care au deja câte o proprietate. Dar înainte de a-și uni pentru totdeauna destinele, Ileana și Țiriac Junior au fost în primul rând foarte buni prieteni timp de aproximativ 7 ani.

Ileana Lazariuc are doi băieţi cu fiul lui Ion Ţiriac

Apoi familia lor mare și frumoasă a fost întregită pe rând pe doi băieți la fel de frumoși ca părinții lor. Primul lor băiat, Alexandru, s-a născut chiar la Paris, apoi în vara anului 2009 a apărut și mezinul, Nicholas Noah.

Dar nici după cele două sarcini Ileana nu s-a schimbat foarte mult, ba din contră, a început să strălucească și mai mult, semn că aceste experiențe i-au făcut doar bine.


De când face parte din puternica și influenta familie Țiriac, Ileana s-a schimbat foarte mult și acum poate fi văzută din ce în ce mai rar pe podiumuri, ci mult mai des în tribune pentru meciurile de tenis, care sunt în mare parte, patronate de Ion Țiriac.

Totuși bruneta nu a uitat de unde a plecat, așa că atunci când este cazul se poate descurca pe cont propriu. Dacă este nevoie merge singură la cumpărături chiar și la cele mai anonime magazine.

De altfel, Ileana Lazariuc are un magazin second hand într-o zonă exclusivistă a Bucureștiului. Acolo se pot găsi inclusiv pantofi, genți sau rochii pe care le-a purtat moldoveanca la diverse evenimente mondene.

Citeşte şi: Fiica Andreei Marin e de nerecunoscut! Cum arată la 11 ani

Olivia Steer, pusă la zid de Raed Arafat: „Pune în pericol viaţa copiilor”

Monica Pop e de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate la 65 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: