Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România

Cum arată și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România

Fanii Survivor Româmia știu că prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, are o relație frumoasă cu Ana Maria Pop. Cei doi trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste. Însă cum arată și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Daniel Pavel?

Daniel Pavel o ceruse de soție pe fosta sa iubită

Daniel Pavel și fosta lui iubită, Marina, s-au despărțit după o relație lungă. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Mulți se așteptau să-i vadă pe cei doi căsătoriți. Prezentatorul îi oferise fostei sale iubite inelul de logodnă.
Cei doi au hotărât însă că e mai bine să urmeze drumuri separate în viață. Într-un interviu pentru VIVA!, prezentatorul a povestit ce a stat în calea fericirii lor.

Ce a stat în calea fericirii celor doi

Daniel Pavel și fosta lui iubită, Marina, s-au despărțit la doar câteva zile după ce prezentatorul îi oferise inelul de logodnă.
„Trebuie să reiau precizarea legată de faptul că, inițial, inelul fusese oferit și acceptat de iubita mea de atunci, de ziua ei, cu un an și jumătate înainte de vara trecută. După „Survivor, în emoția revederii, reală și autentică, un nou inel a fost doar o chestiune de formă, și nu de fond. Un context pe care amândoi l-am crezut posibil. Regăsirea însă nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi, cum spunea Preda în „Moromeții. Orele s-au transformat în zile, iar zilele în săptămâni, pentru fiecare dintre noi, în urma alegerii făcute de ea”, a povestit Daniel Pavel, pentru VIVA!.

Cine e Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel

Daniel Pavel are o relație frumoasă cu Ana Maria Pop. Acum câteva luni, Daniel Pavel a publicat primele imagini alături de partenera sa. Prezentatorul de la PRO TV a început noua relație înainte cu puțin timp de a pleca în Republica Dominicană. Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept în Cluj, iar după ce profesat o scurtă perioadă ca avocat, aceasta a renunțat la carieră pentru a deveni actriță, arată Click.ro. Tânara a povestit cum l-a cunoscut pe iubitul ei.
„Relația noastră a început ca o prietenie în toamna anului trecut când el trăia la Viena, iar eu în București. Acest început este unul extrem de frumos și palpitant având în vedere distanța din timpul sezonului care tocmai s-a încheiat. Lucrurile se întâmplă natural și matur, ne descoperim”, a povestit Ana Maria Pop pentru playtech.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: