Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa. De ani întregi trăiește în Germania

Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa. De ani întregi trăiește în Germania

GALERIE FOTO (3) dorian popa frate

Dorian Popa nu mai are nevoie de prezentare. Numele său este cunoscut de o țară întreagă prin prisma pieselor de succes pe care le-a lansat de-a lungul timpului, dar și datorită activității din mediul online. Dorian a muncit din greu pentru a ajunge unde se află astăzi și este recunoscător fanilor pentru sprijinul pe care i l-au acordat de-a lungul timpului. Puțini sunt cei care știu că Dorian are un frate. Iată cum arată și cu ce se ocupă acesta!

Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa. De ani întregi trăiește în Germania

Dorian Popa a avut o copilărie dificilă, marcată de o disciplină strictă și pedepse fizice. Cu toate acestea, mama lui a avut un rol esențial în educația lui, investind în creșterea și dezvoltarea lui și a fratelui său, astfel încât să devină adulți sănătoși din toate punctele de vedere. Este important să menționăm că Dorian Popa nu este singurul copil din familie; el mai are un frate care, cu doi ani mai mare decât el, care locuiește departe de casă, în Germania.

frate dorian popa
Dorian, alături de mama și fratele său

Bărbatul se menține într-un plan mai puțin vizibil față de fratele său. În timp ce vloggerul a ales să trăiască în centrul atenției publicului, fratele său a ales să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor și de atenția publicului.

Dorian Popa este foarte mândru de fratele său mai mare

Dorian Popa și Ciprian Răzvan Popa au o relație strânsă, chiar dacă au trecut prin provocări în trecut. Cei doi au avut de înfruntat dificultăți în relația cu tatăl lor, care s-a retras din familie acum mulți ani. Părinții lui Dorian au divorțat cu mulți ani în urmă, iar el și fratele lui au ales să locuiască alături de mama lor.

frate dorian popa
Fratele lui Dorian s-a căsătorit recent

De la o vârstă fragedă, Ciprian Răzvan Popa a manifestat o mare sârguință și a petrecut majoritatea timpului său liber învățând, după cum a dezvăluit fratele său. A ales să se dedice studiilor de medicină și astăzi lucrează ca medic în Germania.

Dorian Popa are numai cuvinte de laudă la adresa fratelui mai mare, așa cum a menționat și în podcastul Ilincăi Vandici. „Fratele meu e doctor în Germania și sunt foarte mândru să zic asta despre el. Sunt rezultatele mamei noastre. E greu ca mamă, ca profesoară, la ce salarii mizerabile au, să crești doi copii”, a povestit Dorian Popa.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: