Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă în prezent câștigătorii celor 13 sezoane Românii au Talent. Ce au făcut cu banii | FOTO

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent câștigătorii celor 13 sezoane Românii au Talent. Ce au făcut cu banii | FOTO

GALERIE FOTO (14)

Românii au talent, emisiunea iconică de la ProTV, nu doar descoperă talente extraordinare, ci și oferă câștigătorilor săi o rampă de lansare pentru a-și transforma visele în realitate. De-a lungul celor 14 sezoane, show-ul a produs o serie de câștigători remarcabili, fiecare cu o poveste unică și un viitor diferit.

În cele ce urmează, vă prezentăm cum s-au descurcat câștigătorii de-a lungul timpului și cum și-au modelat viețile după succesul din emisiune. În timp ce unii câștigători au continuat să strălucească în lumina reflectoarelor, alții au revenit la viața lor obișnuită, cu mai multe experiențe și oportunități.

Câștigătorii Românii au Talent

Adrian Țuțu (sezonul 1)

Adrian Țuțu, câștigătorul primului sezon, a captivat publicul cu povestea sa impresionantă și talentul său muzical. După victoria sa, a investit mult timp în carieră, dar succesul său a fost de scurtă durată. Revenind în orașul natal, și-a deschis un studio de înregistrări.

Cristian Gog (sezonul 2)

Magicianul Cristian Gog și-a dedicat complet viața spectacolelor de magie după câștigarea competiției. A renunțat la jobul din compania de software și a început să se ocupe de organizarea propriilor sale spectacole.

Bruno (sezonul 3)

Dresorul de câini, Bruno, câștigătorul sezonului cu numărul 3, și-a investit tot premiul într-o școală de dresaj canin. Cu toate că proiectul nu a avut succesul sperat, Bruno continuă să se dedice pasiunii sale. Acesta combină acum pasiunea cu un alt job full-time.

Brio Sonores (sezonul 4)

Formația Brio Sonores s-a destrămat la scurt timp după marea victorie de la Românii au talent. Membrii au urmat căi diferite, încercând de să-și continue carierele muzicale. Din păcate pentru cei 4 artiști, ei nu au mai reușit niciodată să egaleze succesul obținut în formație completă.

Speedcubing (sezonul 5)

Tinerii pasionați de rezolvarea cuburilor rubik, Cristian Lena, Martin Fronescu și Flavian Glonț, au ales să doneze premiul unei societăți de speedcubing. Deși nu au mai participat la alte competiții, au rămas dedicați acestei pasiuni. Flavian Glonț nu s-a oprit doar la această emisiune, ajungând peste hotare și participând în 2015 la Britain’s Got Talent, emisiune ce stă sub același format.

Laura Bretan (sezonul 6)

Laura Bretan și-a continuat cariera muzicală după succesul din emisiune. Participă la evenimente internaționale precum Eurovision sau America’s Got Talent, la care reușește chiar performanța de a ajunge până în marea finală. În prezent este tot artistă, dar nu pe meleagurile noastre.

Lorelai Moșneguțu (sezonul 7)

Lorelai Moșneguțu, tânăra cu zâmbet cuceritor care s-a născut fără membrele superioare și inferioare a ales să folosească banii atât pentru ea, cât și pentru alții. Și-a achiziționat un apartament, iar banii rămași i-a donat unor asociații pentru copii abandonați. Alegerea a fost făcută cu sufletul, întrucât și Lorelai a fost crescută de o asistentă maternală.

Emil Rengle (sezonul 8)

Poate unul dintre cei mai titrați și cunoscuți câștigători ai Românii au talent, în prezent dansator și influencer cu mii de urmăritori în social media. Premiul cel mare l-a ajutat pe Emil să-și deschidă propria școală de dans. Este un coregraf de succes, realizând coregrafii pentru diverse evenimente și artiști mari.

Ana Maria Pantaze (sezonul 9)

În vârstă de 38 ani, Ana Maria Pantaze, este o croitoreasă talentată. Din banii câștigați în urma emisiunii și-a cumpărat un apartament și și-a înregistrat propria piesă. Acum cântă pe la evenimente pentru a-și câștiga existența. Nimeni și nimic nu-i poate lua pasiunea pentru muzică continuă.

Radu Palaniță (sezonul 10)

Radu Palaniță, mecanic auto, și-a dedicat viața muzicii după Românii au talent, cântând la evenimente private și concerte în București. În cadrul emisiunii, el a fost Golden Buzz-ul domnului Florin Călinescu.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani și jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea.”, povestea Radu la vremea respectivă, într-un testimonial.

Ana Maria Mărgean (sezonul 11)

Sezonul cu numărul 11 al emisiunii a fost câștigat de fetița de 11 ani, Ana Maria Mărgean, tânăra ventriloc. A fsot Golden Buzz-ul Andrei, decizie care a propulsat-o cu un pas mai aproape de marea finală. Banii obținuși datorită talentului, dar și a păpușilor sale, i-a folosit pentru achiziționarea unui apartament pe lângă București. La ceva timp după a ajuns și în finala America’s Got Talent: All Stars.

Darius Mabda (sezonul 12)

Unul dintre cei mai tineri câștigători ai acestei emisiuni, Darius Mabda a cucerit juriul și publicul emisiunii la doar 13 ani. Dansatorul a câștigat și premiul de originalitate pentru spectacolul său, în care a dansat pe melodia „In Your Room”. Și el se numără printre câștigătorii care și-au încercat norocul și peste hotare, fiind concurent și în cadrul America’s Got Talent: All Stars.

Rareș Prisăcariu (sezonul 13)

Probabil cel mai mic câștigător al acestei emisiuni fenomen, Rareș Prisăcariu uimește la doar cei 7 ani ai săi. Talentul său a fost chiar memoria sa. Acesta a declarat în cadrul emisiunii că a citit peste 200 de cărți. La momentul actual, el este elevul Școlii Populare de Artă din Botoșani.

Câștigarea celei mai iubite emisiuni din România a fost doar începutul pentru mulți dintre participanți, care și-au folosit premiile pentru a-și urma pasiunile. De la magie și muzică, până la dresaj canin și dans, fiecare câștigător și-a găsit propriul drum către succes și împlinire personală, demonstrând că Românii au talent este cu adevărat o rampă de lansare pentru visurile lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: