Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă Nikita, după ce a plecat din România. Fata cea rea de cartier s-a mutat în Spania

Cum arată și cu ce se ocupă Nikita, după ce a plecat din România. Fata cea rea de cartier s-a mutat în Spania

GALERIE FOTO (5) nikita

Nikita sau pe numele real Mihaela Ispas era o vedetă prezentă la toate televiziunile românești. Celebra fată rea de cartier a părăsit România în urmă cu câțiva ani. Și-a găsit liniștea în Spania, unde a mai născut o fetiță.

A mai și slăbit, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos. Este la fel de zâmbitoare și încrezătoare, semn că viața în Spania îi priește de minune!

foto: Facebook Mihaela Nicoleta Ispas

Nikita lucrează la o primărie din Malaga

De mai bine de 15 ani, Nikita s-a stabilit în Spania. Acolo și-a găsit de muncă și este mai fericită ca niciodată. Femeia a mărturisit că nici măcar ea nu se vedea mamă. Cele două fete îi aduc bucurie, iar acum se simte împlinită.

„Sunt conștientă că mulți dintre cei care m-au cunoscut în tinerețe nu ar fi crezut în ruptul capului că eu voi deveni cândva mama. Sinceră să fiu, la un moment dat, nici eu nu mă vedeam în postura asta! Dar viața te pune deseori în anumite situații în care înveți să te descurci, într-un fel sau altul”, a mărturisit Nikita pentru impact.ro.

Nikita locuiește în Malaga și lucrează la o primărie. În această toamnă, împlinește 48 de ani și recunoaște că viața i s-a schimbat de când a devenit mamă.

„Am plecat de jos, inclusiv în Spania. Locuiesc în Malaga, lucrez la primărie și am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?! A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult. Acum sunt o femeie în toată firea, care nu-și dorește altceva decât să-și crească copiii și să-și vadă în liniște de propria viață!”, adaugă Nikita.

A făcut două fete cu doi bărbați diferiți

Mihaela Ispas locuiește cu mama și sora sa în Malaga. Are doi copii cu bărbați diferiți, dar nu mai este cu niciunul dintre tații acestora.

Nikita are două fiice

Când a plecat în Spania, Nikita avea deja o fetiță, pe Cristina, care va face în curând 13 ani, după care i-a dat naștere și mezinei familiei, Vanessa.

Nikita are de câțiva ani o relație stabilă cu un bărbat de meserie polițist. L-a cunoscut pe Javier în urma unei încăierări, atunci când ea a salvat o femeie căreia i se fura geanta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: