Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă sora Cristinei, concurenta de la Insula iubirii. Are doi copii și conduce propria afacere FOTO

Cum arată și cu ce se ocupă sora Cristinei, concurenta de la Insula iubirii. Are doi copii și conduce propria afacere FOTO

GALERIE FOTO (10)

După ce a acceptat să participe la sezonul 7 al emisiunii „Insula iubirii”, Cristina Rancov a atras atenția asupra sa și a familiei sale. Se pare că partenera lui Iulian are o familie de-a dreptul superbă, de care se bucură de fiecare dată când ajunge la Buzău, acolo unde locuiesc în prezent părinții săi.

Una dintre cele mai importante întrebări ale acestui moment este legată de sora Cristinei. Puțini știu faptul că soția lui Iulian are o soră alături de care nu ezită să se distreze periodic. În continuare veți putea descoperi cum arată și cu ce se ocupă Neli, cea care i-a oferit Cristinei doi nepoți foarte frumoși.

Cum arată sora Cristinei de la Insula iubirii

Potrivit informațiilor care se regăsesc în acest moment pe rețelele de socializare, Neli a reușit să finalizeze cu succes Dreptul la Universitatea Bioterra din București. Deși acum nu studiază în domeniu, femeia are parte de activitate, deoarece este mamă, soție și deține propria sa afacere în Buzău, orașul în care s-a și născut.

În imaginile de pe contul de Facebook, se poate vedea cu ochiul liber că sora Cristinei este de o frumusețe răpitoare. Înaltă, brunetă, cu ochi căprui și cu un trup parcă tras prin inel, Neli dă dovadă de faptul că cele două sarcini pe care le-a avut nu au schimbat-o cu nimic din punct de vedere fizic.

Cu ce se ocupă Neli, de fapt, sora Cristinei Rancov

Potrivit informațiilor pe care le-am obținut, sora Cristinei de la „Insula iubirii” administrează cu succes o spălătorie de haine din orașul Buzău. Aceasta oferă o mulțime de servicii iar prețurile nu sunt deloc exagerate, dacă ar fi să ne luăm după tarifele pe care le-a publicat pe rețelele de socializare.

De asemenea, Neli este angajată și la cafeneaua pe care sora sa o deține, tot în Buzău. Nu este încă destul de clar ce funcție deține aceasta, dar ținând cont de relația dintre cele două, cu siguranță este vorba de ceva destul de important. Cristina Rancov este o mătușă foarte mândră, deoarece sora sa i-a oferit un nepot și o nepoată de toată frumusețea, iar imaginile vorbesc și ele de la sine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: