Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă unica fiică a Mihaelei Tatu: „Ne vedem, de 2-3 ori pe an” FOTO

Cum arată și cu ce se ocupă unica fiică a Mihaelei Tatu: „Ne vedem, de 2-3 ori pe an” FOTO

GALERIE FOTO (3) Cum arată și cu ce se ocupă unica fiică a Mihaelei Tatu: „Ne vedem, de 2-3 ori pe an”

Iată cum arată și cu ce se ocupă unica fiică a Mihaelei Tatu, Ioana. Te va surpinde relația dintre cele două și modul în care fosta prezentatoare TV se asigură că fiica ei face față oricărei situații!

Cum arată și cu ce se ocupă unica fiică a Mihaelei Tatu

Mihaela Tatu, fosta prezentatoare  TV, are un singur copil, o fiică pe nume Ioana în vârstă de 37 de ani. Aceasta a dezvăluit de curând că fiica ei are succes ca și programator, în Berlin, Germania,  unde a plecat în urmă cu 9 ani fără să mai privească înapoi, spre România. Cele două au o relație specială, deși distanța le desparte:

„Ea s-a stabilit de aproape 9 ani în Berlin. Este acolo, a terminat a treia facultate și este programator. Foarte des ne vedem, de 2-3 ori pe an ne vedem live, pe viu și în direct, după care de 2-3 ori pe săptămână skype, zoom, că nu scapi ușor de ea dacă are nevoie de ceva sau dacă vrea să spună ceva”, a povestit cu inima deschisă, fosta prezentatoare TV, pentru Playtech.

Ce sfat i-a oferit Mihaela Tatu fiicei ei care locuiește în Berlin

Mihaela Tatu a dezvăluit că singurul lucru pe care i l-a spus Ioanei, înainte de plecare și pe care i-l repetă constant, este să aibă încredere în ea și să nu se lase doborâtă de nimic!

„Să creadă în ea! Să se vadă prin ochii mei! Pentru că o anumită categorie de tineri au, într-un anumit moment al vieții, o lipsă de încredere fantastică. Eu și fiica mea suntem Alfa și Omega. Eu sunt Berbec, ea e Pești. Eu sunt exuberantă și extrovertă, ea e la polul celălalt. Asta nu înseamnă că e tăcută! Nici vorbă!

Suntem două femei, însă eu am fost cea care a lăsat, din dorința de a controla, de a fi ironică… Ea s-a deschis după aceea. Educația unui copil începe odată cu educația mamei. Femeia uită să mai fie acel fel de mamă. Așa am fost și noi odată și să nu cerem lucruri neplăcute de la ele, să punem asupra lor presiune și proiecția nereușitelor noastre, ci să-i lăsăm să facă, să strălucească, să greșească, să își desăvârșească existența în ritmul și în termenii lor.

Ea locuiește în Berlin, eu în Oradea! Cum Dumnezeu să fiu cicălitoare? Nu! Am fost, bineînțeles că am fost, sunt mamă! Din dorința de a-i fi bine copilului, stai cu gura pe capul ei, dar nu mai e cazul pentru că e înțeleaptă, ea este sfetnicul meu, cu ea mă sfătuiesc când e ceva pentru că are capacitatea de a se degaja și de a vedea dintr-o perspectivă generală toată situația. Am o fată faină! Învățăm una de la alta! Nu a fost ușor!”, a explicat Mihaela Tatu pentru Click!

 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: