Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soția lui Brânzoi din „Las Fierbinți” în viața reală: „La casting mi-au zis că trebuie să mă facă urâtă”

Cum arată soția lui Brânzoi din „Las Fierbinți” în viața reală: „La casting mi-au zis că trebuie să mă facă urâtă”

GALERIE FOTO (6)

Luminița Bucur este actrița care interpretează rolul soției personajului „Brânzoi” în serialul „Las Fierbinți”, din cadrul trustului Pro TV. Iată detalii din viața personală a actriței!

Cine este soția lui Brânzoi din „Las Fierbinți” în viața reală

Făcând abstracție de acest proiect, în viața de zi cu zi, actrița Luminița Bucur are cu totul altă înfățișare, fiind chiar foarte cochetă. Aceasta a recunoscut că în cadrul acestui serial de televiziune i s-a spus încă de la început că înfățișarea ei va fi ruptă de realitatea vieții reale. 

Aceasta a fost transformată din punct de vedere fizic, deoarece rolul personajului „Lenuța Brânzoi” este corelat cu o femeie modestă, de la țară, ce poartă basma pe cap în fiecare episod. 

Sursa foto: Libertatea

După cum am menționat, Luminița Bucur știa încă de la casting, de când a luat proba pentru rolul „Lenuței Brânzoi” ce o așteaptă. 

Regizorul a anunțat-o pe Luminița Bucur că va trece printr-o schimbare radicală

„Am fost de la început invitată la casting pentru rolul de „nevastă Brânzoi”. Nu am cum să uit acel casting pentru că a trebuit să îi dau o palmă soțului încă de la început. Nu îmi venea să cred că realmente trebuie să îi dau o palmă. Atunci, regizorul, Dragoș Buliga, mi-a zis că trebuie să îi dau una pe bune. Ionuț (nr. Ionuț Ciocia, interpretul personajului Brânzoi) a fost un drăguț și mi-a zis că este în regulă, să dau. Iar la finalul castingului a fost adorabil că mi-au zis că trebuie să mă facă urâtă, asta apropo de diferența dintre personaj și cum arăt în viața reală. A fost o superprovocare și mă bucur tare mult că ei au crezut atunci în mine”, a povestit Luminița Bucur pentru cei de la „ego.ro”. 

Cum arată soția lui Brânzoi din „Las Fierbinți” în viața reală

În viața de zi cu zi, Luminița Bucur este foarte cochetă, aranjată și atentă la detaliile ce țin look-ul său. Aceasta este oricum foarte fericită de succesul pe care îl are serialul în care a primit oportunitatea să joace și a recunoscut că rolul său este o continuă provocare: 

„Rolul este în continuare o provocare, pentru că nu are legătură cu mine și a fost superprovocator, iar faptul că ne recunosc oamenii pentru asta ne-am pregătit și încercăm să rămânem normali. Ne bucurăm foarte tare că proiectul nostru a prins și că le place oamenilor. E un sentiment plăcut că ne validează prin bucuria lor”, a concluzionat actrița pentru aceeași sursă. 

Sursa foto: Libertatea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: