Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soția lui ”Celentano” din ”Las Fierbinți”. Au împreună două fiice

Cum arată soția lui ”Celentano” din ”Las Fierbinți”. Au împreună două fiice

GALERIE FOTO (5) Cum arată soția lui ”Celentano” din ”Las Fierbinți”

Cum arată soția lui ”Celentano” din ”Las Fierbinți”. Adrian Văncică este actorul care îi dă viață persoanjului ”Celentano” din serialul ”Las Fierbinți”.

Actorul a devenit cunoscut în urma rolul pe care îl joacă în serialul de pe ProTv. În vârstă de 42 de ani, Adrian Văncică se poate lăuda cu o carieră în ascensiune, dar și o familie superbă. Este căsătorit cu Elena. O blondină frumoasă care l-a făcut tată. Cei doi au împreună două fete: Mara și Thea. În anul 2018, au fost colegi pe platourile de filmare ale filmului dramatic “Scurtcircuit”, film ce a fost regizat și produs de Cătălin Saizescu, unul dintre nașii celor două fetițe ale actorului. Elena Văncică este de profesie superviser (nr.supervizor de scenariu).

Nimeni nu știe cu ce se ocupa Adrian Văncică înainte de a deveni celebru

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile.

Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro.

Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România.”, a declarat actorul pentru Rock Fm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: