Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soția lui Victor Pițurcă. Femeia îi este alături de peste 30 de ani

Cum arată soția lui Victor Pițurcă. Femeia îi este alături de peste 30 de ani

GALERIE FOTO (4)

Toată lumea îl știe pe Victor Pițurcă, însă puțini sunt aceia care o recunosc pe Maria, soția acestuia. Antronorul clubului Universitatea Craiova a avut noroc în urmă cu mai bine de 30 de ani să întâlnească o femeie ce avea să-l susțină necondiționat.

Cum arată soția lui Victor Pițurcă

Cum arată soția lui Victor Pițurcă

Ea este Maria Pițurcă. Sunt împreună de mai bine de 30 de ani. Cei doi au împreună doi copii: Claudia și Alexandru. Chiar dacă Piți a „călcat” strâmb, și poate că nu orice femeie ar fi avut puterea să treacă peste infidelitate, soția antrenorului a rămas lângă el. Piți s-a iubit timp de 16 ani cu Vica Blochina, balerina care a ajuns celebră în urma relației cu Victor Pițurcă. Rodul iubirii lor se numește Edan și are 11 ani.

Cum arată soția lui Victor Pițurcă
Vica Blochina, Victor Piturca si Edan

Femeia îi este alături de peste 30 de ani

Prezență discretă, Maria Pițurcă nu și-a făcut simțită prezența nici când soțul ei era târât în scandalul mediatic pe care l-a avut cu balerina. A știut mereu să își țină aproape familia, fără să facă zarvă.

Cum arată soția lui Victor Pițurcă

Citește și: Gigi Becali i-a supărat rău pe cuscrii săi. Omul de afaceri nu a ținut cont de ei

Victor și Maria Pițurcă, datorii de peste 6.000 de euro

Chiar dacă anii au trecut peste Piți și soția sa și au reușit să treacă cu bine peste fiecare obstacol, se pare că anul acesta cei doi soți au intrat în datorii. CANCAN.RO a dezvăluit că antrenorul și soția sa au datorii de peste 6.000 de euro la Asociație. Cei doi au ajuns în proces, iar istanța a dat câștig de cauză Asociației. Astfel, Pițurcă trebuie să achite întreaga sumă restantă plus cheltuielile de judecată.