Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată tânăra care are fața și corpul pline de păr. Nu se mai epilează și se fotografiază mereu în costum de baie

Cum arată tânăra care are fața și corpul pline de păr. Nu se mai epilează și se fotografiază mereu în costum de baie

GALERIE FOTO (6) Cum arată tânăra care are fața și corpul pline de păr. Nu se mai epilează și se fotografiază mereu în costum de baie

Iată cum arată o tânără care are fața și corpul acoperite de păr pentru că așa își dorește. Ea se fotografiază în costum de baie chiar și așa. Nu s-a mai epilat de un an și vrea să atragă atenția asupra faptului că standardele frumuseții sunt impuse – greșit – de societate.

Cum arată tânăra care are fața și corpul pline de păr. Nu se mai epilează și se fotografiază mereu în costum de baie

Martina Diaz provine din Argentina. Ea susține că suferă de pilozitate excesivă, adică îi crește în exces părul peste tot, pe față și pe corp. Pe obraji, pe mâini și pe picioare, la subraț, în zonele intime, peste tot. Ea nu mai vrea să își îndepărteze părul și nici nu se „ascunde”, îmbracă costumul de baie și se fotografiază cu nonșalanță așa, publicând imaginile cu ea în mediul online.

Tot datorită curajului ei, Martina a devenit celebră pe o aplicație de divertisment, deși foarte mulți au și păreri negative și o critică pentru asta. Chiar și așa, ea e de părere că frumusețea unei femei înseamnă mai mult decât aspectul ei fizic.

La început, ea își îndepărta periodic părul. Dar apoi a spus „stop”. A trecut deja un an de când n-a mai pus mâna pe vreo lamă de ras.

„Acum un an, mi-am dat seama că nu mai vreau să mă mai epilez. Mi-am dat seama de toată suferința prin care am trecut din cauza părului de pe corp și m-am întrebat ce s-ar întâmpla dacă l-aș lăsa să crească, pur și simplu. M-a uimit faptul că ceva ce se regăsește la ambele sexe este atât de condamnat la femei și atât de acceptat la bărbați”, a spus Martina Diaz, potrivit The Sun.

„Câteva persoane de pe net m-au inspirat cu poveștile lor și atunci am înțeles că trebuie să schimb ceva! Mi-am lăsat părul să crească și m-am afișat așa pe rețelele sociale. O mulțime de oameni au empatizat și mi-au povestit despre experiențele lor din adolescență”, a mai adăugat aceasta, citată de sursa menționată mai sus.

Iată mai jos câteva fotografii cu ea. Cât se poate de naturală.

Foto: Instagram / Martina Diaz
Foto: CEN
Foto: Instagram / Martina Diaz
Foto: Instagram / Martina Diaz
Foto: Instagram / Martina Diaz

O altă vedetă celebră pe TikTok susține că nu s-a mai epilat de zece ani.

„Mă epilez pe picioare doar de două ori pe an. Dușmanii mei sunt uimiți”, a glumit ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: