Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată tânăra care în 2015 invita România la ziua ei. Ce mai face acum Izabela

Cum arată tânăra care în 2015 invita România la ziua ei. Ce mai face acum Izabela

GALERIE FOTO (2) "Ziua Izabelei", fenomenul din 2015. Sursa foto: Cancan

Evenimentul cunoscut sub numele de „Ziua Izabelei” rămâne unul dintre cele mai memorabile evenimente care au captivat întreaga Românie acum 9 ani, oferind acces liber la o poveste plină de umor și inedit. Cu toate că momentul a fost amplu mediatizat atunci, puțini sunt cei care cunosc cum arată astăzi protagonista acelei zile pline de peripeții.

O greșeală inocentă s-a transformat în isterie

În 2015, pe Facebook-ul românesc, o greșeală aparent inocentă s-a transformat rapid într-o adevărată isterie colectivă „Ziua Izabelei”. Povestea a pornit de la o simplă dorință a unei fetițe din Constanța de a-și invita prietenii la petrecerea ei de ziua de naștere. Totuși, din neatenție, evenimentul a fost setat public, iar apoi a fost distribuit masiv, atrăgând interesul a nu mai puțin de 100.000 de utilizatori.

Cu un simț al umorului specific, internauții români au umplut internetul cu glume, modificări de imagini și comentarii amuzante legate de „Ziua Izabelei”.

„A fost o joacă de copil. Nu a știut ce face atunci când a postat pe internet. Nu credea nimeni că se va ajunge în acest punct. Normal că nu o să facem o zi de naștere extravagantă. Deocamdată nu am avut timp să organizez nimic pentru ea, însă cu siguranță va fi ceva restrâns, că până acum. Nu îmi permit să fac o petrecere cu foarte mulți invitați, așa că să cheme colegii de școală și prietenii”, a spus la vremea aceea mama Izabelei, pentru cancan.ro.

Cum arată acum tânăra care a generat isterie în urmă cu 9 ani

Cu toate că la acea vreme evenimentul a adus zâmbete și momente de bucurie, cei mai mulți nu știu cum arată acum protagonista acelei zile neobișnuite.”Ziua Izabelei” rămâne unul dintre cele mai notabile evenimente care au captivat atenția întregii Românii acum 9 ani, oferind o oportunitate de participare deschisă.

Astăzi, Izabela are 21 de ani și este studentă la Spiru Haret. Tânăra este activă pe rețelele sociale și publică imagini realizate în ipostaze îndrăznețe. Momentul s-a stins în timp, dar rămâne în amintirea colectivă ca un exemplu amuzant. O simplă greșeală online poate genera o adevărată comunitate virtuală, plină de haz și energie pozitivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini