Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu. Artistul a făcut publice imaginile: „Construim un viitor”

Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu. Artistul a făcut publice imaginile: „Construim un viitor”

GALERIE FOTO (4)

Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu. Artistul a făcut publice imaginile din casa în care urmează să se mute alături de viitoarea lui soție și de copilul lor.

Culiță Sterp, vilă de sute de mii de euro

Culiță Sterp și Daniela Iliescu urmează să se mute în casa visurilor, pe care și-au dorit-o enorm și pentru care au muncit foarte mult. Chiar dacă le-a fost furat seiful cu bani. Artistul a continuat să muncească, să meargă și să cânte la evenimente, pentru a-și putea pune la punct casa în care se va muta alături de familia lui. Este pentru prima dată când băiatul cel mare al mamei Geta postează fotografii din vila de sute de mii de euro, ce urmează să fie gata.

Cel care se ocupă de construcția casei este chiar cumnatul lui Culiță, Damiel Aloman, soțul Ilenei. Este cunoscut deja faptul că Dani, așa cum îi spune familia, muncește în domeniul construcțiilor. Bărbatul se implică trup și suflet în toate lucrările pe care le are. Așa a făcut și cu penthouse-ul lui și al Ilenei, așa face și cu vila lui Culiță Sterp. Cei doi se înțeleg de minune, chiar dacă relația dintre Daniela și Ileana s-a răcit vizibil în ultima vreme. Recent, cele două au avut ceva de spus referitor la relația rece pe care o au. După ce Daniela și-a spus punctul de vedere și a recunoscut că au mai existat certuri și anumite discuții între ea și relația lui Culiță Sterp, Ileana a ieșit și ea în public și și-a spus părerea.

„E plin Instagram-ul despre ce a spus ea, dar daca ea a considerat să spună lucrul asta și trebuie să respectam părerile, opiniile și trebuie să ne gândim că nu tot ceea ce credem noi că este corect, și este. Trebuie să analizam mai mult lucrurile. Îmi continui treaba, v-am pupat”, a spus Ileana Sterp, pe Instagram, după reacția Danielei din online.

Cum arată vila lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu

Culiță și Milan au mers în vizită la noua casă, unde urmează să se mute. Acesta a postat și primele imagini de pe șantierul de construcții și le-a arătat celor care-l urmăresc cum arată locuința lor. „Uite, tati ce facem aici, construim case. Uite…”, îi spune Culiță lui Milan, în timp ce-i arată vila.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: