Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Viorel Lis acum. Oana Lis a făcut dezvăluiri

Cum arată Viorel Lis acum. Oana Lis a făcut dezvăluiri

Viorel Lis (80 de ani), fostul edil al Capitalei, și Oana Lis (45 de ani) formează un cuplu de peste două decenii, iar relația lor a fost întotdeauna în lumina reflectoarelor. În ciuda criticilor din cauza diferenței de vârstă, cei doi au rămas uniți. Recent, Oana Lis a publicat o fotografie cu Viorel, însoțită de un mesaj emoționant despre provocările bătrâneții și singurătate. Ea a mărturisit că îl susține pe Viorel necondiționat, fiind un adevărat stâlp al familiei în fața problemelor de sănătate ale acestuia.

Povestea de iubire dintre Viorel și Oana Lis

Viorel și Oana Lis și-au început povestea de iubire în 1998, iar în 2009 au oficializat relația în fața ofițerului de Stare Civilă. De-a lungul timpului, au fost deseori criticați din cauza diferenței de vârstă, însă acest lucru nu a reprezentat un obstacol pentru ei. Cuplul a demonstrat că dragostea și sprijinul reciproc sunt esențiale într-o relație, indiferent de părerile celor din jur.

Oana a vorbit deschis despre cum Viorel a schimbat-o profund prin bunătatea lui, descriindu-l ca fiind sufletul care i-a transformat viața. În ciuda tuturor provocărilor, inclusiv a problemelor de sănătate cu care Viorel s-a confruntat în ultimii ani, Oana a rămas devotată și l-a susținut în fiecare moment dificil.

Dezvăluirile sfâșietoare ale Oanei Lis

Recent, Oana a postat o imagine emoționantă cu Viorel Lis, însoțită de un mesaj despre greutățile bătrâneții și felul în care oamenii îi percep pe cei în vârstă. În postarea sa, Oana a vorbit despre cum societatea tinde să valorizeze oamenii doar în funcție de ceea ce pot oferi, ignorându-le valoarea sufletească odată ce nu mai sunt activi profesional.

„Boala bătrâneții e, de fapt, singurătatea. Telefonul nu mai sună… Majoritatea oamenilor te valorizează atât timp cât poți face ceva pentru ei. Altfel, ești un ‘moș’ sau o ‘babă’,” a scris Oana pe pagina sa de Facebook, atrăgând atenția asupra izolării pe care mulți bătrâni o resimt odată ce nu mai sunt activi în societate.

Ea a continuat prin a spune că pentru ea, Viorel este același om bun pe care l-a cunoscut cu 25 de ani în urmă, și că îl iubește și îl susține necondiționat. „Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui, așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva, și pentru asta îi voi fi loială toată viața”, a adăugat Oana.

Lupta cu singurătatea și sprijinul necondiționat

Mesajul postat de Oana Lis a atras atenția asupra unei realități dure cu care se confruntă mulți vârstnici – singurătatea. Ea a subliniat cât de important este să vedem dincolo de funcțiile sociale ale unei persoane și să apreciem sufletul și valorile lor.

Oana, care a devenit pilonul principal în viața lui Viorel Lis, a demonstrat prin acțiunile sale că sprijinul emoțional și iubirea sunt elemente esențiale în depășirea dificultăților vârstei înaintate. În timp ce Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate, Oana rămâne alături de el, fiind un exemplu de devotament și loialitate.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: