Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Vlad Gherman după implantul de păr! Cât costă intervenția

Cum arată Vlad Gherman după implantul de păr! Cât costă intervenția

GALERIE FOTO (3)

Vlad Gherman se alătură bărbaților celebri din România care și-au făcut implant de păr pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Tânărul actor a decis să apeleze la această intervenție, realizată de medici specialiști dintr-o clinică din străinătate. El a mers pe calea bătăturită de alte vedete din România, precum Dorian Popa, Jador, Cătălin Măruță, etc.

Cum arată Vlad Gherman după implantul de păr

Tânărul cântăreț și actor i-a luat prin surprindere pe fanii internauți făcându-și apariția, zilele trecute, pe rețelele de socializare imediat după intervenția suferită. Cu răni vizibile, Vlad Gherman a recunoscut că și-a făcut implant de păr pentru a-și îmbogăți podoaba capilară. ”Da, am facut implantul de păr și de-acum începe procesul de vindecare. La începutul anului, când voi reveni pe Youtube, vă voi arăta cum a decurs tot acest proces!”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman după implantul de par
Vlad Gherman după implantul de par

Mulți dintre fani l-au felicitat pentru inițiativă, mai cu seamă că schimbarea e deja vizibilă.„Multă sănătate! Sper să iasă cum vrei tu!”, ”Îți stă foarte bine”, „Ești foarte drăguț”, au fost doar câteva dintre reacțiile stârnite în mediul online.

Cât costă intervenția

Prețurile unei asemenea intervenții diferă de la clinică la clinică, dar și de la individ la individ. Specialiștii spun, totuși, că ar costa în jur de 2.300 de euro. O sumă destul de mica pentru vedetele noastre, așadar.

Și Jador și-a făcut implant de păr zilele trecute. El a mărturisit că a apelat la această intervenție din cauza alopeciei. „Rămânem chel și nu voiam. Nu e un moft, este o necesitate. Încă nu sțiu cat ma duce operația, însă cert este ca rezolv problema. Este ceva genetic cu care s-a confruntat de mai mulți ani aproape toți membrii familiei mele.”, a declarat Jador la Antena Stars.

Jador după implantul de păr
Jador după implantul de păr

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: