Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Vlăduţa Lupău acum, după ce şi-a schimbat look-ul. O mai recunoşti? (FOTO)

Cum arată Vlăduţa Lupău acum, după ce şi-a schimbat look-ul. O mai recunoşti? (FOTO)

vladuta lupau

Vlăduţa Lupău a făcut o vizită unui salon de înfrumusețare, unde a revenit la look-ul pe care îl avea în urmă cu mai multă vreme.

Concret, artista și-a vopsit o șuviță de păr care era mai deschisă la culoare și pe care a lăsat-o așa, după ce a aflat că este însărcinată.

De ce s-a vopsit

Interpreta de muzică de petrecere le-a mărturisit fanilor de ce a făcut această schimbare în viaţa ei.

„Din liceu aveam o suviță blondă, pe care nu am mai făcut-o de când am rămas însărcinată. Azi e momentul să o refac! Tuns, spălat, suvițat, aranjat”, a mărturisit solista, prezentându-le rezultatul final și fanilor.

Aşadar, ea a recunoscut că în liceu avea tot timpul o șuviță blondă, însă după ce a rămas însărcinată nu s-a mai vopsit, iar acum a simțit nevoia să revină la vechiul obicei. Artista s-a tuns și și-a făcut câteva șuvițe care să iasă în evidență.

Vlăduța Lupău: „Am crezut că mor”

În urmă cu aproximativ un an, Vlăduța Lupău a adus pe lume primul ei copil și, la scurt timp după ce a terminat de alăptat, a început să se confrunte cu unele probleme extrem de neplăcute.

Deși a întâmpinat unele neplăceri odată cu sarcina, artista nu le-a dat foarte mare importanță, deoarece și-a dorit foarte mult să aibă un copil, iar dorința i s-a îndeplinit după două sarcini pierdute.

După ce am terminat alăptarea, am crezut că mor de durere de oase și articulații. Știți că inclusiv la ecograf am mers, atât de tare mă dureau. Beau colagen și starea mea s-a schimbat radical”, a povestit Vlăduța, în mediul online.

Femeia a recunoscut că, după ce nu l-a mai alăptat pe fiul ei, s-a confruntat cu unele dureri foarte mari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: