Redactia.ro
Home » Știri » Cum arata Xena, Prințesa Războinică, la 52 de ani. FOTO în articol

Cum arata Xena, Prințesa Războinică, la 52 de ani. FOTO în articol

GALERIE FOTO (3)

“Xena, prințesă războinică” a fost unul dintre serialele de succes ale anilor ’90. Însă timpul a reușit să își puna amprenta și pe frumoasa Lucy Lawless, originara din Noua Zeelanda, îndrăgită actriță care a întruchipat personajul mult iubit.

La 52 de ani, Lucy Lawless are o înfățișare total schimbată, semn că anii au trecut si peste frumoasa actriță, lăsându-i însă trăsăturile speciale ale acesteia. Daca în serial, Xena era bruneta războinică și neînfricată, cu ochi albaștri, astăzi, Lucy Lawless prezintă același farmec, însă cu șuvițe blonde si o alta tunsoare. Chiar dacă kilogramele în plus și-au pus amprenta după cele trei nașteri, Lucy Lawless nu este străină de sporturile de întreținere pe care le practică destul de des pentru a se menține în formă.


Celebritatea a venit odată cu serialul “Xena, prințesă războinică”, însă frumoasa actriță a bifat și alte roluri in seriale precum “Ash împotriva răului” sau “Spartacus”.

Xena a bifat doua casnicii și are trei copii

Pe lângă viața de actor, Lucy Lawless a încercat să se ocupe și de cea privată. Actrița a fost căsătorită cu Garth Lawless, din 1988 până în 1995, iar în urma mariajului, aceasta a păstrat numele de familie al fostului soț, cu care are o fată. În prezent este căsătorită cu producătorul Rob Tapert, cu care are doi copii, o fată și un băiat.

Actria se dedică actelor de caritate

Prințesa războinică este cunoscută și pentru implicarea ei actele de caritate, astfel că, actrița este membra unei cunoscute fundații din orașul natal, Auckland, care se ocupa cu strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi.

Pe lângă actele de caritate, vedeta este o puternică susținătoare a drepturilor comunității LGBT, aceasta participând în numeroase rânduri la paradele dedicate în acest scop. În prezent este căsătorită cu producătorul Rob Tapert, cu care are doi copii, o fată și un băiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: