Redactia.ro
Home » Știri » Cum au fost prinşi doi hoți în timp ce furau tone de ţiţei dintr-o conductă

Cum au fost prinşi doi hoți în timp ce furau tone de ţiţei dintr-o conductă

GALERIE FOTO (2)

Doi bărbați au fost prinși în ce furau țiței dintr-o conductă. Polițiștii spun că hoții erau experimentați, întrucât au reușit să fure tone de petrol.

Hoți prinși în flagrant în timp ce furau țiței dintr-o conductă

Marţi dimineaţa, poliţişti din cadrul a două posturi de poliţie din Vâlcea şi de la Acţiuni Speciale au efectuat două percheziţii la domiciliile unor persoane prinse în flagrant în timp ce furau…țiței dintr-o conductă.

În noaptea de 22 martie, doi bărbaţi din Berbeşti – Vâlcea au fost prinşi în timp ce încărcau în recipientele dintr-o autoutilitară tone de ţiţei sustrase din conducta societăţii CONPET ce traversează comuna Livezi, a transmis Poliţia Judeţeană Vâlcea, citată de adevărul.ro.

Societatea este, de fapt, operatorul sistemului naţional de transport ţiţei şi derivate prin conducte din România, iar Livezi este una dintre localităţile din sudul judeţului Vâlcea tranzitate de o astfel de conductă.

Hoții reușiseră să fure 3 tone de petrol

În momentul în care poliţiştii i-au prins în flagrant, hoţii reuşiseră să încarce trei tone de ţiţei, dar veniseră pregătiţi să sustragă o cantitate dublă de astfel de produse petroliere.

După flagrantul din luna martie, Poliţia Vâlcea a deschis pe numele celor doi un dosar penal pentru furt calificat. Acum organele legii continuă cercetările, bărbaţii fiind suspectaţi că nu sunt la prima aventură de acest gen.

După ce au făcut percheziții la casele bărbaților, polițiștii i-au dus pe cei doi la audieri.

„Poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Zătreni au efectuat, în această dimineaţă, două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat. Împreună cu poliţişti din Berbeşti au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară la imobilele a doi bărbaţi din oraşul Berbeşti. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 22 martie, aceştia ar fi fost surprinşi în timp ce  extrăgeau, cu o autoutilitară, 3.000 de litri de produse petroliere dintr-o conductă ce aparţine unei societăţi comerciale din comuna Livezi – Vâlcea. În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri ce fac obiectul cercetărilor în acest caz. Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul poliţiei, pentru audieri, în cauză continuându-se cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Georgiana Stancu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: