Redactia.ro
Home » Știri » Cum au reușit trei tineri din Botoșani să falsifice câteva milioane de dolari. Banii au fost puși în circulație

Cum au reușit trei tineri din Botoșani să falsifice câteva milioane de dolari. Banii au fost puși în circulație

Trei tineri din Botoşani au reuşit să falsifice 3 milioane de dolari

Trei tineri din județul Botoşani au fost arestaţi preventiv, acuzați că au falsificat aproape trei milioane de dolari şi aproximativ 70 de mii de euro. Iată cum ar fi reușit să facă asta. Banii au fost puși în circulație.

Cum ar fi reușit trei tineri din Botoșani să falsifice  milioane de dolari. Banii au fost puși în circulație

Tinerii din județul Botoșani au vârste cuprinse între 20 și 22 de ani. Ei au fost arestaţi preventiv, acuzați că au falsificat bancnote de 50 şi 100 de euro, pe care le-au și pus în circulaţie. În total, ar fi falsificat trei milioane de dolari şi 70 de mii de euro, a scris Antena 3.

„Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, peste 2.800.000 de dolari și aproximativ 70.000 de euro, de la o societate comercială din județul Suceava, de la care s-ar fi aprovizionat persoanele bănuite de comiterea faptelor.

În perioada 11-12 iulie 2022, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au pus în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Botoşani, la persoane bănuite de punere în circulaţie de monedă străină şi înşelăciune.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie – iulie 2022, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, din județul Botoșani, ar fi efectuat mai multe schimburi valutare, oferind bancnote de 100 și 50 de euro, care nu aveau elementele de siguranță specifice celor autentice, mai multor persoane din județul Botoșani, care, la rândul lor, ar fi încercat să le schimbe în case de schimb valutar”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani”, conform comunicatului transmis de IPJ Botoşani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: