Redactia.ro
Home » Monden » Cum e trecut Jean de la Craiova în buletin? Acesta este numele real al cântărețului

Cum e trecut Jean de la Craiova în buletin? Acesta este numele real al cântărețului

GALERIE FOTO (3)

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România. Însă, numele de scenă al artistului vine de la orașul din care acesta provine. Puțini sunt cei care știu care este numele adevărat al cântărețului. 

 

Numele real al cântărețului

Este unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști de la noi din țară, dar puțini sunt cei care îl cunosc foarte bine și care îi știu și numele real. Manelistul care a făcut furori cu piesele lui și care aduce mereu voia bună în aparițiile sale, a dezvăluit care este numele său real.

Mulți cântăreți de manele își formează numele de scenă în funcție de localitatea din care provin. Este și cazul lui Jean de la Craiova care și-a ales numele de scenă în funcție de localitatea din care provine. Însă, numele real al manelistului trecut în buletin este Jean Dumitrescu.

 

Jean de la Craiova, despre relația cu fiica lui

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai buni artiști la capitolul familie. Artistul a arătat în repetate rânduri cât de mult ține la fiica lui , Sabrina, chiar dacă aceasta nu mai este o fetiță.

Tânăra în vârstă de 23 de ani este persoana cu care Jean de la Craiova se mândrește cel mai mult. Artistul a declarat, în urmă cu ceva timp, că i-a oferit educația necesară și că are încredere că este o persoană cu capul pe umeri.

„Am fată de 21 de ani. Are un prieten, e ok. Mai intrăm în şedinţă, e antrenată de mine şi de maică-sa, sper să fie ok. Cu cât ţii un copil ca o pasăre… când i-ai dat drumul a zburat. I-am spus: ai văzut cum te-am crescut. E timp să faci un rezumat şi să iei tot ce a fost mai bun. Eşti fată deşteaptă, eşti fata lui tata şi măcar 30% să ai de la mine. Unde e greu întreabă-mă”, a mărturisit Jean de la Craiova, în urmă cu doi ani.

Cântărețul s-a asigurat că i-a oferit fiicei lui tot ce a putut, având în vedere copilăria grea pe care el a avut-o.

Jean de la Craiova, despre copilărea grea pe care a avut-o

Jean de la Craiova a mărturisit că a avut multe lipsuri în copilărie și că a învățat să prețuiască fiecare ban pe care l-a câștigat.

”La 12 ani am început să cânt prin tren, apoi pe la Căminul Cultural. Am cântat și pentru a primi o găină”, a mărturisit Jean de la Craiova în cadrul unei emisiuni televizate.

Mai mult, artistul a dezvăluit și ce își dorea să ajungă atunci când era doar un copil.

”Scopul meu și drumul meu am crezut că e în altă parte. Eu am vrut să mă fac cosmonaut sau șofer pe TIR, dar am ajuns cântăcios”, a spus, amuzat, cântărețul de manele.

Artistul a mărturisit că a fost nevoit să renunțe la multe evenimente de familie pentru a-și câștiga banii. ”Am renunțat la copilărie pentru că tot timpul mi l-am dedicat muzicii. Din cauza carierei, am pierdut și multe evenimente în familie”, a mai spus Jean pentru Antena Stars.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: