Redactia.ro
Home » Știri » Cum era poreclită Raluca Arvat de la PRO TV. Toată școala o știa sub acest nume

Cum era poreclită Raluca Arvat de la PRO TV. Toată școala o știa sub acest nume

Raluca Arvat de la PRO TV

A fost una dintre starurile trustului PRO până se se hotărască să plece către Televiziunea Română. Are o carieră îndelungată în spatele pupitrului de știri și spune că asta este meseria pe care s-a văzut c-o va face încă de mică. De altfel, pasiunea ei pentru informații a pornit chiar de pe băncile școlii, iar toți din jur au știut asta.

Cum era poreclită Raluca Arvat de la PRO TV

Este de aproximativ patru ani la pupitrul Telejurnalului de la TVR 2. Înainte de asta, a petrecut două decenii sub aripa lui Adrian Sârbu, la PRO TV. Vorbind despre pasiunea ei pentru jurnalism, Raluca a mărturisit că a pornit chiar de la 4 ani, când a „prezentat” un buletin meteo, iar părinții ei au filmat-o. „Îmi amintesc că „mă gândeam“ încă de la patru ani, când „prezentam“ buletinul meteo. Mă înregistrau ai mei cu casetofonul, cu casete audio pentru că asta era tehnologia momentului.”, a mărturisit Raluca Arvat, într-un interviu pentru Adevărul.ro

Și deși și-a început cariera, oficial, în 1994, când a intrat într-o redacție a unui ziar din Brașov, Raluca își amintește că toții colegii ei de școală o sfătuiau să urmeze această carieră, poreclind-o „Teleenciclopedia”.

Toată școala o știa sub acest nume

Vorbind despre porecla, parcă predestinată, Raluca Arvat își amintește că a pornit de la faptul că urmărea mereu cu interes emisiunea „Teleenciclopedia”. „La şcoală, colegii îmi spuneau „Teleenciclopedia“. Pentru că mă uitam în fiecare sâmbătă la singurul program documentar de acest fel. Îmi plăcea foarte mult, eram fascinată pentru că aflam tot felul de lucruri: despre animale, istorie, cultură. Şi ţineam minte foarte multe informaţii, pe care le reproduceam la şcoală, în clasă, nu conta la ce oră eram. Mă trezeam mereu cu mâna pe sus să spun ce am mai văzut la „Teleenciclopedie“. Şi aşa mi-a rămas porecla.”, a povestit Raluca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini