Redactia.ro
Home » Știri » Cum fierbi corect porumbul. Cea mai bună metodă

Cum fierbi corect porumbul. Cea mai bună metodă

Cum fierbi corect porumbul. Cea mai bună metodă

Iată cea mai bună metodă ca să fierbi corect porumbul. O să ai nevoie de o oală, suficient de multă sare și puțină răbdare. Iată în cât timp fierbe porumbul astfel încât să fie savuros.

Cum fierbi corect porumbul. Cea mai bună metodă

Foarte mulți oameni sunt fani porumb, fie el fiert sau copt. Vara, în special, este la mare căutare. Are un gust delicios presărat cu puțină sare, dar este, de asemenea, ingredientul cheie în unele rețete de salate, numai bune de savurat vara și nu numai. Totuși, când vine vorba de gătit, cât timp durează să fierbi, corect, porumbul? Iată cea mai bună metodă.

În timpul verii, porumbul proaspăt este la mare căutare. Unii susțin că boabele de porumb, dulci și suculente, pot fi consumate chiar și crude. Totuși, dacă vrei să fierbi porumbul, rețeta este simplă.

Luați o oală mare, puneți destulă apă în ea și adăugați, cu generozitate, și sare. Unii bucătari susțin că apa ar trebui să fie sărată ca marea! Nu fiți zgârciți – chiar vreți ca apa să aromatizeze porumbul în timp ce se gătește (nu vă faceți griji, porumbul nu va avea un gust prea sărat). Lăsați apa să fiarbă, adăugați porumbul. Apa se va opri din fierbere după ce îl adăugați, așa că o readuceți la punctul de fierbere și lăsați porumbul așa timp de patru minute. E cea mai corectă metodă! Patru minute sunt suficiente pentru ca porumbul să fie de un galben strălucitor, suculent și crocant. Dacă îl fierbeți mult mai mult, boabele încep să devină moi. Setați un cronometru dacă doriți, pentru patru minute – ca să nu dați greș.

Odată ce ați gătit porumbul, există multe moduri de a-l servi. Cu unt și ierburi, brânză rasă sau cu condimentele preferate. E la fel de delicios și dacă îl utilizezi ca garnitură la următorul grătar făcut în curte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: