Redactia.ro
Home » Monden » Cum i-a recâștigat Mike inima Iuliei Albu, după America Express: „Ne-am împăcat în pat. Nu America Express ne-a despărțit, ci bunul simț”

Cum i-a recâștigat Mike inima Iuliei Albu, după America Express: „Ne-am împăcat în pat. Nu America Express ne-a despărțit, ci bunul simț”

Cum i-a recâștigat Mike inima Iuliei Albu, după America Express: „Ne-am împăcat în pat. Nu America Express ne-a despărțit, ci bunul simț”

Iată cum i-a recâștigat Mike inima Iuliei Albu, după America Express! Iată detaliile!

Cum i-a recâștigat Mike inima Iuliei Albu, după America Express

După o perioadă tumultoasă în timpul filmărilor pentru „America Express”, cuplul format din Iulia Albu și Mike a fost în centrul atenției datorită unei scurte despărțiri. Cu toate acestea, cei doi au dezvăluit că și-au regăsit calea spre împăcare, consolidându-și relația într-un mod neașteptat. Invitați într-un podcast moderat de Romică Țociu, cei doi au făcut dezvăluiri sincere despre momentele dificile și cum au reușit să își reconstruiască legătura.

Initiativa împăcării a fost luată de către Iulia Albu, care a simțit nevoia de a rezolva tensiunile dintre ea și Mike. După o despărțire de aproximativ o lună și jumătate, Iulia a făcut primul pas către reconciliere. Ceea ce a început ca un simplu apel pentru a muta ceva în dormitor s-a transformat într-o împăcare surprinzătoare.

„Noi ne-am împăcat în pat, pur și simplu. M-a sunat într-o zi că are nevoie să mute ceva în dormitor, bineînțeles că am mers să mut ceva și am dărâmat totul. Asta a fost și ne-am împăcat”, a mărturisit Mike, citat de viva.ro., a mărturisit Mike, subliniind caracterul spontan al momentului.

Iulia Albu a adăugat că împăcarea lor a fost neplanificată, iar perioada de despărțire le-a oferit amândurora o perspectivă diferită asupra relației.

Despărțirea și Bunul Simț

Contrar speculațiilor că experiențele din cadrul emisiunii „America Express” ar fi fost cauza despărțirii lor temporare, Mike a subliniat că nu show-ul a fost sursa problemelor. Mai degrabă, el a menționat importanța „bunului simț” în relația lor.

„O iubesc pe Iulia și nu cred că America Express sau altă experiență ar fi trebuit să ne dezbine. Cu toate că am avut un moment în care am fost separați. Nu cred că ne-a separat America Express, ne-a separat bunul simț și un moment… de repaus. Am avut amândoi un moment de introspecție. Eu mi-am luat perna și am plecat”, a explicat Mike.

Reconectarea și Consolidarea Relației

Reconcilierea lor a adus cu sine o reconectare profundă și o consolidare a legăturii dintre cei doi. După momente de tensiune și distanțare, Iulia Albu și Mike au demonstrat că pot depăși obstacolele și pot construi o relație mai puternică.

„Era cu „Amin”, era cu parastas atunci. Ne-am împăcat într-o secundă. Am fost supărați mult timp, dar la un moment dat… a fost așa obositor, a trebuit să redecorez că mă plictiseam singură. Mi-am luat tuia. Nu mai era el să-mi gătească și să aibă grijă de mine. Așa pe mijloc era o problemă”, a completat Iulia Albu.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: